Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha egy kb.18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy kb.18 éves lány nem tudja pontosan, hogy hány fiúval smárolt már? Csak megközelítőleg tud számot mondani: kb.20 fiú.

Figyelt kérdés

Ezek voltak bulin elcsattant smárolások, pár randis dolgok/kavarások amikből nem lettek semmik meg természetesen párkapcsolatok.

Nektek kizáró ok lenne párkapcsolatnál? Mit szólnátok?

2017. jún. 14. 20:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én momentan nem vagyok irigy. Ha neked ez jó. Normalis kapcsolatod nem bizti hogy lesz. Nem baj majd nyomod gruppenbe te is, a legkisebb 23/6 lesz a legnagyobb 26/6 hidd el hamar hozzaszoksz, nem is kell majd kisebb, nem is erezned.
2017. jún. 14. 22:12
 22/29 anonim válasza:
75%

Ez még határeset, semmi kirívó nincs benne. Nekem is volt olyan, hogy egy este 2 fiúval smároltam de nem csaltam meg vele senkit, mégis 2,5 éve kapcsolatom van, mindenkinek van fiatalkorában ilyesmi, csak az otthonülő kockáknak nem akik ide kommentelnek.

Meg ez még csak nem is szex omg ne röhögtess már.

Meg ezt ki számolja? 20 felett már senki sem szinte.

betalált a sok fusztrált szűz fiúka ahogy látom, és épp kiélik a frusztrációjukat

a smárolás és a szex között azért elég nagy átmenet van

"tuti" olyan jó, hogy te ennyire jobban tudod más magánéletét

K*va meg lehet anyud volt, mivel ez pszichológiai tény, hogy aki ezzel támad, annál sokszor előfordul családon belül

aki csókolózik az mitól k rva?? pénzért szexel? na látod.. szerintem kérdezd meg anyukád miből élt fiatal korában

2017. jún. 14. 22:40
 23/29 anonim ***** válasza:
91%
Most tuti hatalmas leszavazás lesz meg miegyéb. De én a kérdező pátját fogom. Lehet, azért mert én is hasonló voltam, nem tudom. 15 évesen csattant el az első csókom, az akkori barátommal. Utána jöttek kisebb bulik, ahol smároltam srácokkal. Nahát. 20 éves koromig kb 18 sráccal smároltam. Volt, akivel randin, volt akivel csak buliban. Majd 20 évesen a mostani barátommal veszítettem el a szüzességemet. Nagy kaland... 5 év alatt 18 srác beleértve a barátomat is nem hiszem hogy akkora dolog. Évente kb. 4 sráccal smárolni. De volt, hogy annyival sem. Nem hiszem, hogy ez akkora bűn lenne... Különben is ki kezdi úgy az ismerkedést, hogy uhh hallod te hány sráccal/csajjal smároltál már? Egy idő után úgyis kiderül, ha szóba kerül. Nálunk is szóba került. A smárolás nem is érdekelte a barátomat, csak az, hogy másokkal volt-e valami más is. Szóval én azt mondom, hogy ez van nagy kaland... nem 20 sráccal feküdtél le...
2017. jún. 14. 22:43
 24/29 A kérdező kommentje:

örülök, hogy vannak még normális emberek

az 50%-os valószínűleg az édes anyjából indul ki

vagy semmi köze a kinti élethez, mert egy otthon ülő nyomorék, ha szerinte a szex meg a smár egy szinten van

2017. jún. 14. 22:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha csak smárolás volt akkor én eltudnék tekinteni tőle ha kedves vagy és aranyos meg normális. Bár kevesebbet érnél a szemembe ha vannak más jó tulajdonságaid amik kompenzálnák ezt el is felejteném. Annyit szólnék ,hogy "huu az jó sok" és ennyi.Meg lehet megkérdezném nincs e herpeszed de csak trollkodásbólxd ,hogyha olyan lenne a hangulat hogy megtudlak vele nevettetni.22f
2017. jún. 14. 23:50
 26/29 anonim ***** válasza:

Persze nyugtassátok csak magatok azzal, hogy ez normális.

32 éves vagyok 10 éve vagyok a párommal van két gyerekünk is csak, hogy ne azt hidd minden hozzászóló szűz kisfiú meg ilyesmi. 2,5 éves kapcsolat egy esetleges iskolás korú személynem sóknak számít de a való életbe, hallód áhh szavaim nincsenek már. Remélem egy 2 év múlva duplázol 40 évesen meg eszedbe jut majd család meg gyerek nélkül, hogy elrontottál valamit az életbe. Persze most még csak csók mert az olyan menő nyálat cserélni ey bulin mindenkivel, de majd felébredsz.

2017. jún. 14. 23:57
 27/29 anonim ***** válasza:
Az a legviccesebb amikor maga az haborodik fel aki tudja hogy ég a lába alatt a talaj:D a legtöbb fiata srac pont a fajtad miatt otthon ülő megbvisszahúzódó, sőt inkább a 30 meg e é feletti nők társaságát keresi sok fiatal srác, példát csak a családból meríthetted, mondjuk nagyanyád példája. Tovább kell vinni a vérvonalat.
2017. jún. 15. 04:26
 28/29 anonim ***** válasza:
Egy csaj hamar rájön hogy mit kell mondani vagy hazudni. Majd azt mondja hogy csak 2 csákóval smacizott. Azt hogy hánnyal franciázott nem fogja neked megmondani.
2017. jún. 15. 07:26
 29/29 anonim ***** válasza:
Hogy a mai lányok milyen ribisek...
2017. jún. 15. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!