Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy kb.18 éves lány nem tudja pontosan, hogy hány fiúval smárolt már? Csak megközelítőleg tud számot mondani: kb.20 fiú.
Ezek voltak bulin elcsattant smárolások, pár randis dolgok/kavarások amikből nem lettek semmik meg természetesen párkapcsolatok.
Nektek kizáró ok lenne párkapcsolatnál? Mit szólnátok?
Ez még határeset, semmi kirívó nincs benne. Nekem is volt olyan, hogy egy este 2 fiúval smároltam de nem csaltam meg vele senkit, mégis 2,5 éve kapcsolatom van, mindenkinek van fiatalkorában ilyesmi, csak az otthonülő kockáknak nem akik ide kommentelnek.
Meg ez még csak nem is szex omg ne röhögtess már.
Meg ezt ki számolja? 20 felett már senki sem szinte.
betalált a sok fusztrált szűz fiúka ahogy látom, és épp kiélik a frusztrációjukat
a smárolás és a szex között azért elég nagy átmenet van
"tuti" olyan jó, hogy te ennyire jobban tudod más magánéletét
K*va meg lehet anyud volt, mivel ez pszichológiai tény, hogy aki ezzel támad, annál sokszor előfordul családon belül
aki csókolózik az mitól k rva?? pénzért szexel? na látod.. szerintem kérdezd meg anyukád miből élt fiatal korában
örülök, hogy vannak még normális emberek
az 50%-os valószínűleg az édes anyjából indul ki
vagy semmi köze a kinti élethez, mert egy otthon ülő nyomorék, ha szerinte a szex meg a smár egy szinten van
Persze nyugtassátok csak magatok azzal, hogy ez normális.
32 éves vagyok 10 éve vagyok a párommal van két gyerekünk is csak, hogy ne azt hidd minden hozzászóló szűz kisfiú meg ilyesmi. 2,5 éves kapcsolat egy esetleges iskolás korú személynem sóknak számít de a való életbe, hallód áhh szavaim nincsenek már. Remélem egy 2 év múlva duplázol 40 évesen meg eszedbe jut majd család meg gyerek nélkül, hogy elrontottál valamit az életbe. Persze most még csak csók mert az olyan menő nyálat cserélni ey bulin mindenkivel, de majd felébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!