Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek neveznétek az ilyen lányt?
Úgy gondolom, hogy egy egészséges kamasz nem váltogatja úgy a pasikat mint más a fehérneműt. Itt nem a lányt kell feltétlen hibáztatni, valószínűleg a gyereknevelésnél csúszott félre valami, vagy rossz társaságba keveredett. Nekem is voltak ilyen plátói szerelmeim, nem is egy, de nem volt barátom egészen 17 éves koromig. Egyszerűen nem akartam, mert nem volt rá igényem, különösebben sosem tiltottak tőle, csak anyámék megtanítottak arra, hogy sok fontosabb dolog van, és hogy legyen bennem tartás. Tehát itt szerintem inkább a szülők felelőssége az, hogy egy ekkora lánynak nincs jobb dolga. Mondjuk ebben az is közrejátszhat, hogy általában az olyan lányok kezdik korán a pasizást, akik eleve nem olyan ambíciózusak, és nincsenek nagy elvárásaik magukkal szembe, de nyilván vannak kivételek. :) De saját környezetemben azt látom, hogy pl ex-osztálytársak közül is aki már 15 évesen hasonló volt mint az általad leírt lány, nem nagyon jutott messzebb egy műkörmös képzésnél vagy elment eladónak. Tehát szerintem ez egy komplexebb dolog annál, minthogy a lányra lehetne hárítani a felelősséget teljesen. Engem lehet anyámék ki is vágnak, ha hazaállítok ennyi idősen egy ilyen idős pasival. Hozzáteszem nem szigorúak, mikor megismertem 17 évesen a jelenlegi páromat, aki akkor 23 volt, semmi kifogásuk nem volt ellene, minden hülyeséget (tetoválás piercing fesztivál) megengednek amíg fizetem magamnak meg tanulok rendesen az egyetemen. :D
2018. febr. 21. 22:26
Ja rib...ncnak nevezzük az ilyen csajt. Férfi szemmel rohadt bosszantó, hogy közepes csajnak is csak csettintenie kell ahhoz, hogy szexre kívánatos partnereket találjon.
Szerintem kell egy kis bátorság ahhoz, hgy kisebb városban csaj merjen szabad lenni magánéletében. Ha neki ehhez van kedve, másnak mi köze hozzá? Annyi elönye tutira van belöle, hogy levezetetlen vágyak miatti hormontúltengéstől nem lesz évekig ragyás az arca.
2018. febr. 21. 22:59
Szerintem ennyi idősen pont ez a dolga, hogy tapasztalatokat gyűjtsön, kísérletezzen és a határait feszegesse. Majd ráér megállapodni később.
2018. febr. 21. 23:07
Egy zsidó otthonban a férj és feleség betartják a család spirituális tisztaságára vantkozó törvényeket, a feleség eljár a Mikvába. Eleget tesz a férj és a feleség a szaporodjatok és sokasodjatok parancsának, s gyermeknemzés közben sem feledkezik meg Istenről. Ez garantálja, hogy a születendő gyermek tisztán és szenten jön a világra, tiszta szívvel és ésszel, ami lehetővé teszi számukra, hogy ellenálljanak a környezet rossz hatásainak, mialatt felnőnek.
2018. febr. 22. 00:11
#13 Azért nem kell átesni a ló túloldalára sem. Te örülnél, ha az összvissz 16 éves lányod már így rbanckodna? Én nagyon nem, bár szerintem is fontos fiatalon a tapasztalatszerzés szexben, párkapcsolatokban, de nem kell már az oviban elkezdeni.
Kérdező, te pedig ne mások életével foglalkozz, mert nagyon rosszindulatúnak tűnsz fel ettől :D
2018. febr. 22. 06:56
Igen, vszínűleg ribi a csaj...
2018. febr. 22. 09:23
Minden mindennel összefügg.
2018. febr. 22. 10:19
Szeretjük az ilyen lányokat
2018. febr. 22. 13:17
Legalább neki nem kell lehozni a csillagokat némi szexért,mert a vágyainak él,nem számító!!!!!!
2018. márc. 11. 23:02
Kapcsolódó kérdések: