Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressek olyan lányt aki nem tetszik?
A opció: magas keresettel prosti havi 1x ideiglenesen kielégít (pár hónapig, ha krónikusan határozatlan vagy)
B opció: igen, idővel megtanulsz szocializálódni és meghódítod a félelmeidet a csajoknál és utána lesz jobb is, csak szerezz határozottságot, mivel a legtöbb (nem mind, de a legtöbb - ez fontos) nő ezt tartja a legvonzóbb értéknek. A második a céltudatosság, ahhoz pedig az kell, hogy legyen egy célod, ami nem a csaj. Ez egy érdekes életről tanúskodik, amely nagyon vonzó (mindkét nemben).
Én a B opciót ajánlom, az A-t csak abban a bizonyos esetben, amit leírtam, egyre jobb és jobb leszel, csak KEZDJ NEKI. Nem is kell a célodnak annak lenni, hogy sikerüljön, mert ha nem sikerül, akkor majd a következőnél próbálod. Tanulási időszakban vagy, kísérletezned kell, hogy mit úszol meg, mi működik jobban és mi nem. Sok időt megpazarolhatsz, ha utána olvasol a témának, csak ne mondd el senkinek, mert sokan ezt gáznak tekintik, de ne érdekeljen a véleményük, a tanulás mindenek felett! (szerintem PUA-tól maradj távol, hacsak nem 1-pár éjszakás kalandok a céljaid, inkább próbáld megérteni az embereket és megtanulni a férfi-nő gyakori különbségeket (és ne lepődj meg, ha sok nő nem a npi sztereotípia, mert ugye ez nem így van, azok mind csak átlagok), stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!