Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek keressek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressek olyan lányt aki nem tetszik?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok csajozni, akinél próbálkoztam nem jön össze.Most nem sírni akarok, csak muszáj lesz egy nőt keressek sexre is szükségem van, meg a társaságra is.
2018. febr. 18. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem annyira ne legyen rusnya mer' nem áll fel rá
2018. febr. 18. 13:47
 2/2 anonim válasza:

A opció: magas keresettel prosti havi 1x ideiglenesen kielégít (pár hónapig, ha krónikusan határozatlan vagy)

B opció: igen, idővel megtanulsz szocializálódni és meghódítod a félelmeidet a csajoknál és utána lesz jobb is, csak szerezz határozottságot, mivel a legtöbb (nem mind, de a legtöbb - ez fontos) nő ezt tartja a legvonzóbb értéknek. A második a céltudatosság, ahhoz pedig az kell, hogy legyen egy célod, ami nem a csaj. Ez egy érdekes életről tanúskodik, amely nagyon vonzó (mindkét nemben).

Én a B opciót ajánlom, az A-t csak abban a bizonyos esetben, amit leírtam, egyre jobb és jobb leszel, csak KEZDJ NEKI. Nem is kell a célodnak annak lenni, hogy sikerüljön, mert ha nem sikerül, akkor majd a következőnél próbálod. Tanulási időszakban vagy, kísérletezned kell, hogy mit úszol meg, mi működik jobban és mi nem. Sok időt megpazarolhatsz, ha utána olvasol a témának, csak ne mondd el senkinek, mert sokan ezt gáznak tekintik, de ne érdekeljen a véleményük, a tanulás mindenek felett! (szerintem PUA-tól maradj távol, hacsak nem 1-pár éjszakás kalandok a céljaid, inkább próbáld megérteni az embereket és megtanulni a férfi-nő gyakori különbségeket (és ne lepődj meg, ha sok nő nem a npi sztereotípia, mert ugye ez nem így van, azok mind csak átlagok), stb)

2018. febr. 19. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!