Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minek neveznétek az ilyen lányt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek neveznétek az ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Van a városunkban egy ó kis csaj, 16 éves és már ennyi idősen nem egy pasival volt dolga mind kavarás mind "cselekedet" szinten is. 2017 nyarán az az eset, hogy egy 25 éves sráccal smárolt a vasútállomáson, valószínüleg le is feküdtek. És nem ez az első eset, hogy jóval idősebb pasikkal látták már. Szóval ti mit gondoltok az ilyen lányokról? Ennyi idősen szerintem ez már bőven rib.ncság. Szerintetek is rib.nc az ilyen lány? 22/N
2018. febr. 21. 21:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azt csinál, amit akar, nekem nem fáj. Te meg szimplán csak iligy vagy.
2018. febr. 21. 21:50
 2/19 Doctor Manhattan ***** válasza:
97%
Irigy vagy, itt akarod lejáratni, vagy te vagy az a lány? Csak érdekel...
2018. febr. 21. 21:52
 3/19 anonim ***** válasza:
21%
Az én barátnőm is ennyi volt amikor megismertem. 3. évig voltunk együtt. Én 42. voltam. Azt mondták hogy már 18. elmúlt.
2018. febr. 21. 21:53
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Igazad van kérdező, valóban az. Egy tini riherongy
2018. febr. 21. 21:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg azt csinál, amit akar. Viszotn szerintem is sok. Nem tudom, mire jó ez.
2018. febr. 21. 21:54
 6/19 Doctor Manhattan ***** válasza:
83%
Hát bástya, te se vagy pedofil, csak türelmetlen...
2018. febr. 21. 21:55
 7/19 A kérdező kommentje:
Egy ilyen lányra nem vagyok irigy. Csak szerintem ennyi idősen ez nagyon gáz.
2018. febr. 21. 21:58
 8/19 Doctor Manhattan ***** válasza:
94%
Akkor mi a helyzet? Te is kinézted magadnak a csavot akivel kavart? Vagy mit érdekel egyáltalán?
2018. febr. 21. 21:59
 9/19 A kérdező kommentje:
Félreértettetek. Nem irigységből kérdezem, Csak én idősebb létemre érdekel, hogy csak én vagyok ezen a véleményen vagy más is így gondolja-e.
2018. febr. 21. 22:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kell számonkérni, azt kérdez amit akar. Egyébként én inkább sajnálom az ilyet. Nekem az első ami eszembe jut az ilyenről, hogy szeretethiányos és baromi naív. De addig nem érdekel mit csinál más lány amíg nem foglalt pasikra megy rá. Én azt hívom ribinek.
2018. febr. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!