Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy neveznétek az ilyen lányt? Vagy a szitut?
Röviden:
- A lányt 2 éve ismertem, nem voltunk barátok de segítettünk egymásnak.
- Ő szakít a barátjával nagyon megviseli. É ahol tudok persze segítek.
- Egyre többet találkozunk majd egyszer csak már együtt vagyunk.
- Minden szép és jó 3 hónapi, mintha kicseréltek volna maga a mennyország.
- Ő megváltozik, mert vizsgaidőszak meg sok munka, nem ér rá mondja, miért zavarom tanulnia kell, most nem ér rá beszélni a problémáról majd holnap, vagy azután.
- Közlöm vele, 20 nap után így nem megy szakítunk. Ő rezzenéstelen arccal elfogadja.
- Később megkérdem mégis mi volt ez? Talán már nem szerettelek mondja ő.
- Szintén 3 hónap után kiderül, hogy visszament az exhez.
- Én közben pszichológushoz jártam, alig aludtam és ilyenek.
- Egy nap találkoztam vele az utcán azt ő sértődött meg, hogy nem akartam vele beszélni.
Nem értem...képtelen lennék ilyet tenni,ha mégis az ex kell akkor megmondanám...
az a csaj nem érdemelt meg téged!!!Örülj,hogy vége,majd jön még ettől 1000x kedvesebb,megértőbb lány,aki megérdemel téged!!!
Igen, valószínűleg az exét szerette, te csak arra voltál jó neki, h levezesse a benne lévő feszültséget, h ne rombolódjon az én-képe. ami még csúnya volt veled szemben, h nem mondta el mi a problémája és kitért a kérdés elöl. ezt gusztustalannak tartom...
az utcán való sértődése is egyértelműen egy védekező mechanizmus .
az ilyen lány barátnak sem jó, nem hogy barátnőnek ...
Ez így elég sz@r ügy :S Valamelyik előttem válaszoló írta, hogy még mindig a barátját szerette, és Te csak a felejtés "eszköze" voltál. Vele értenék egyet.
Velem is volt már olyan, hogy egy srácot egy másikkal akartam felejteni, bár ott működött is a dolog, s végül ő szakított, bár elég hülye indokokkal.
Azt megértem, hogy zokon vette, hogy vizsgaidőszakban piszkáltad...azt én is utálom. Hiába szeretek vki borzasztóan, ha vannak olyan dolgok, amelyek az adott pillanatban fontosak. Ilyen pl. megfelelni egy vizsgán.
Azt viszont hogy rezzenéstelen arccal közölte, h már nem szeretlek...hát elég gerinctelen dolog. Akkor miért nem mondta már hamarabb? Miért hitegetett?...szörnyű.
Hát, itt javarészt elmondták, amit gondolok, még annyit tennék hozzá, hogy annak ellenére, hogy csak felejteni akart, és végig a volt barátját szerette, lehet, hogy amögött sem kell gerinctelenséget látnunk, hogy nem mondta meg hamarabb, hogy már nem szeret, vagy hogy egyáltalán mi a helyzet. Ne kövezzetek meg érte, de próbálok egy kicsit a másik oldalról közelíteni. Lehet, hogy azért nem mondta, mert nem akart megbántani (épp azért, mert jó voltál hozzá), vagy mert maga sem tudta eldönteni, és őrlődött. Talán próbált megszeretni, próbált túljutni azokon a dolgokon, és a végén föladta, és azért mondta, akkor mondta, hogy már nem szeret. És lehet, hogy a rezzenéstelen arc sem a valódi arca volt.
Én most nem védeni akarom a lányt, távol álljon tőlem, de nem akarlak védeni téged sem.
Csak megvilágítottam egy másik lehetőséget, egy másik oldalt, mert a te oldaladat már sokan "bemutatták".
Mindazonáltal én is azt gondolom, hogy próbálj túllépni rajta, felejtsd el őt, keress mást, de ha összetalálkoztok az utcán, akkor ne fordulj el tőle, hanem merj köszönni, de legalábbis biccenteni neki a fejeddel.
Nem nevezném semminek a lányt. Egyetértek sok előttem szólóval. Ő nagyon szerette az exét, ezért is viselte meg nagyon a szakítás. Nem is hihetted el, hogy azonnal "boldog szerelembe" esik veled és örökké boldogan éltek. Hosszú, komoly kapcsolatból nem mászik ki az ember ilyen könnyen. Lásd a később történteket.
Jó volt neki valaki, aki kedves volt hozzá, aki kitartott mellette, ezért "cserébe" járt veled, de ettől nem lett beléd úgy szerelmes, ahogy te szeretted volna. De lehet, hogy tényleg megpróbálta, de rájött, hogy ez neki nem megy.
Abban tényleg nagyott hibázott, hogy téged nem tájékoztatott az ő valódi érzéseiről, amik még mindig a volt barátjához húzták. Ezt a hibát gyakran elkövetik a nők, hogy elrejtik az érzéseiket, és megbántanak vele olyat, aki nem érdemli meg.
Nem kell ezért pszicho-hoz menni. Legközelebb óvatosabb leszel! Nekünk férfiaknak azt kell rohadtul megtanulni felismerni, hogy a nő mikor tekint ránk barátként, és mikor pasiként, különben tényleg nagyon kihasználhatnak, vagy érezhetjük úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!