Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit éreznél, ha egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél, ha egy ilyen szitut látnál?

Figyelt kérdés

Van egy fiú és egy lány. A fiú odaadja vkinek a telefonját, az a valaki elhagyja. Vele nem akarja kifizettetni (megvetetni) mert szegények. Megkeresi a lányt (akivel barátok) hogy ha van egy felesleges telefonja, nem-e adná neki, mert így nincs telefonja. A lány oda is adja. Az a telefon elég gagyi volt (nem rossz kategória, nem csúnya, csak extra lassú), ezért a fiú megkéri a lányt hogyha van másik felesleges telefonja ami biztos hogy nem kell neki, akkor nem-e cserélnék ki. Így is történt.

Rá egy hónapra a lány látja, hogy egy másik telefont használ a fiú (nem azt amit adott nki) a lány megkérdezi hogy mi történt a másikkal, és a fiú tényleg szégyenkezve elmondja, hogy mérges volt és földhöz vágta és tönkrement.

A lány nem volt mérges, és megtalálta a telefont (ami tönkrement) és a fiú tudtán kívül megjavítgatta és visszaadta a fiúnak.

Hogy éreznétek magatokat a fiú helyében? Mit gondolnál a lányról?

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 1. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát a fiú ne vágja földhöz a telefont.

A lány meg rendes volt és segítőkész.

2011. máj. 1. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
hogy hülye 1 sztori... ha már kölcsön adom valakinek a telóm akkor vigyázzon rá.. ha kaptam helyette 1 másik telefont akármilyen is ne kérjek másikat... hameg már kaptam másikat azt ne vágjam földhöz... az egész ilyen értelmes emberek sztorija már bocs...
2011. máj. 1. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
örülnék neki, és megköszönném a lánynak. nem sok ember tesz meg ennyit, még ha csak bűntudatból is amiért a másik telóját elvesztette. puszi a hasára ;) aranyos volt tőle
2011. máj. 1. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:

A lány nagyon kedves volt és igazán jó barát, bár a fiú nem igazán érdemelte ki. Ha olyan mérges vagyok, hogy nem tudom normális ember módjára kezelni az indulataimat és mindenképpen földhöz akarok vágni valamit, akkor a sajátomat csapkodom a földhöz.

A lány egy kicsit túl jóhiszemű is, mert ha valaki annyira szegény és annyira szüksége van a telefonra, amit nem tud megvenni és valaki olyan rendes, hogy ad neki egyet, azt azért illene megbecsülni, a fiúról pedig ez nem mondható el.

2011. máj. 1. 23:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kölcsönadtam hanem neki adtam és nem én hagytam el az ő telefonját hanem valaki más, csak tőlem kért telefont mert az a valaki más elég szegény és a fiúnak se volt felesleges telefonja. Jaa, igen én vagyok "a lány". És elég naív vagyok, de beadtam szervizbe a teloját (bár ő még nem tud róla). Csak kiváncsi leszek hogy mit csinál amikor visszaadom a saját (volt) telefonomat amit összetört és megcsináltattam.
2011. máj. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!