Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha áthívtam egy lányt filmet nézni akivel régebben kozel voltunk egymashoz de nem történt semmi leesik neki hogy nem filmezni hívtam át?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 21:40
1/5 anonim válasza:
90%-ban minden csaj tudja h mitjelent ha filmezni hivod át
2/5 anonim válasza:
Srác vagyok. Engem egyszer áthívott filmezni egy lány... Nos, nem akar szexelni. Bepróbálkoztam, rohadtul kellemetlen volt.
3/5 anonim válasza:
Ne massz ra egybol azert :D szep lassan, poenkodj stb, nezzetek egymas szemebe, hatha akkor mar levagja.
4/5 anonim válasza:
Hát igen, a lányok 90%-a, vagy 70, vagy 67, ezt nem lehet tudni. De tény, hogy vannak olyan lányok, akiknek az ilyesmi nem hogy nem esik le, de nem is gondolnak rá. Furák, de vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!