Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha már közel kerültetek egymáshoz a fiúval, simogat, és azt mondja hogy "nyalnám a puncidat" megsértődnétek, vagy izgatónak találnátok?
Kérdező!
Meg kellett volna kérdezni eddigi szexuális tapasztalataikat. Szóval aki még nem is csókolózott. Biztos máshogy reagálna
Ha van közöm a férfihez, nagyon felizgatna. Egy épp most ismertem meg embertől viszont mellbe vágna egyből egy kézsimi után ezt hallani. Tehát szórakozóhelyen, randin épp elkezdett ismerkedésnél nekem ez túlzás lenne.
Kézsimi, simi után csók jön nálam, aztán a pettingre utalás, petting. De csókolózás után nyilván izgató lenne.
"Hagyjuk már ezt a "nem beszélni, hanem csinálni kell" mentalitást. Igenis baromi jol esik hallani, mikor ilyneket mond egy pasi. A nőket is felizgatja, ha a ffi kimondja azt, amire vágyik, vagy mocskos dolgokaz beszél. Tessék mondani, mert rohadt jó érzés."
Van, aki az elmélet híve, én a gyakorlaté vagyok.
Ne dumáljon, hanem csinálja.
És nem minden nőt izgat fel, ha csak pofáznak neki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!