Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha már közel kerültete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha már közel kerültetek egymáshoz a fiúval, simogat, és azt mondja hogy "nyalnám a puncidat" megsértődnétek, vagy izgatónak találnátok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Rohadtul felizgatna.
2017. szept. 30. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Meg kellett volna kérdezni eddigi szexuális tapasztalataikat. Szóval aki még nem is csókolózott. Biztos máshogy reagálna

2017. szept. 30. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már abban a helyzetben vagy, akkor nem mondani kell, hanem csinálni..
2017. szept. 30. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Biztos nem sértődnék meg.
2017. szept. 30. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan felizgulnek.
2017. szept. 30. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem mondtam..utaltam hogy szeretném csinálni..csak nem mindenki szereti vagy csak tartottak tőle. Persze miután hagyta örömmel fogadta a következőt.
2017. szept. 30. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem beszélni kéne róla, hanem csinálni.
2017. szept. 30. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Hagyjuk már ezt a "nem beszélni, hanem csinálni kell" mentalitást. Igenis baromi jol esik hallani, mikor ilyneket mond egy pasi. A nőket is felizgatja, ha a ffi kimondja azt, amire vágyik, vagy mocskos dolgokaz beszél. Tessék mondani, mert rohadt jó érzés.
2017. szept. 30. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha van közöm a férfihez, nagyon felizgatna. Egy épp most ismertem meg embertől viszont mellbe vágna egyből egy kézsimi után ezt hallani. Tehát szórakozóhelyen, randin épp elkezdett ismerkedésnél nekem ez túlzás lenne.

Kézsimi, simi után csók jön nálam, aztán a pettingre utalás, petting. De csókolózás után nyilván izgató lenne.

2017. okt. 1. 02:35
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

"Hagyjuk már ezt a "nem beszélni, hanem csinálni kell" mentalitást. Igenis baromi jol esik hallani, mikor ilyneket mond egy pasi. A nőket is felizgatja, ha a ffi kimondja azt, amire vágyik, vagy mocskos dolgokaz beszél. Tessék mondani, mert rohadt jó érzés."

Van, aki az elmélet híve, én a gyakorlaté vagyok.

Ne dumáljon, hanem csinálja.

És nem minden nőt izgat fel, ha csak pofáznak neki róla.

2017. okt. 1. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!