Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerültetek már ilyen helyzetbe? Nagyon kínos?
Tegnap fürdéskor picit elaludtam a kádban, előtte csak simogattam magam (nem hokiztam!), és a kezem a herezacskómon pihent meg az alvás idejére. Arra ébredtem, hogy a faterom egy köhintéssel ment el a nyitott ajtó előtt. Nem tudom, látott-e valamit, de kicsit kínos volt.
Már volt olyan, hogy a farkamat fogtam és úgy aludtam el (jó, akkor előtte tényleg kivertem), nos nem tudom, ha azt látta, akkor is mit gondolhatott rólam.
Lényeg, hogy nem tudom, mi ilyenkor a helyzet, még nem hozta szóba, de kicsit zavarba jövök, amikor összefutok vele a lakásban.
Szerinted az aoád férfi létére nem tudja, hogy vered ebben a korban?? HIdd el jól tudja ő.
Sz*rd le.
Hát kádban elaludni tényleg kínos, mert lusta emberre utal.
Miért nem az ágyban teszed ugyanezt?
Helló szerintem az egyes tökéletes választ adott, nem tudom kik és milyen megfontolásból pontozták ennyire le, de benne van minden! 42ff
Eszembe nem jutna bemenni a fürdőbe mikor a fiam áztatja magát! Sőt még a feleségemmel is figyelmeztetjük egymást!
Tehát anyukád is tisztában van a helyzettel, a többi neveltetés és intelligencia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!