Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért nem érdeklik az anális játékok / az anál?
Jézusom... mennyi idióta pina van itt... miért nem lehet normálisan válaszolni? Egyébként egy nő is élvezheti ha a férfi jól csinálja... nekem se mindig van hozzá hangulatom de van hogy kifejezetten erre vágyok.
N26
Nem tudom miért vagytok meglepődve, hogy milyen emberek vannak a mai világban.
Keresztre feszítenének az ízlésed miatt és pl ez alatt értve a szexuális szokásaid miatt, amit mással gyakorolsz és élvezel együtt.
Gyűlölnek érte :D csak 2 oldalt olvasol végig egy ilyen kérdés alatt és minden második erről szól.."szerintem az hülye aki szereti/nem férfi/bu*zi/disznó/haljon meg" és a társai.
Végbél repedésem van ,néha az is fáj ha oda nyulok,ha meg wcre kell mennem akkor üvöltök a fájdalomtol,köszönöm nekem ennyi is bőven elég a kinszenvedésből,nem kell más.
Amugy szűz vagyok még ,csokolozni se csokoloztam ,barátom se volt még ,és ha egyszer lesz akkor se fogom neki megengedni,hogy ilyet csináljon.
Köszönöm én ezzel a betegségel annyit szenvedtem hogy mégegyszer nem akarom átélni...
UGY HOGY SOSE FOGOM KIBROBÁLNI...
Amugy ha mi lányok kitartanám egymás mellet és egyik lány se engedné meg a fiújának ezt akkor nem lenne probléna.:(
Nem jár érte semmi nyeremény, hogy kitaláltad sajnálom. :D
Azt is gondoltad hogy az én esetemben az összes partnerem számba véve, a lányok sokkal többször kérték popsiba? :) Aki nem próbálta, vagy nem élvezte, elég volt egyszer meghozni a kedvét hozzá, utána átszakadt a gát és mindig akarták azt is vagy csak azt. Szóval egyetemes baromság, hogy ez a férfiak heppje, csak az nem tudja elképzelni akit taszít az egész, eü okok miatt nem csinálja vagy nem volt még jó neki soha.
De ezért miért beleállni azokba akik élvezik? Mert sok pasit izgat és ezért nem kell az adott nő nekik? Na bumm, én meg csomó nőnek nem kellet mert nem vagyok 180 centi, még se hisztériázom, még így is jut mindenkinek társ bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!