Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha engem egyáltalán nem vonz az anális szex? 21F
Itt a gyakorin, meg máshol is hallom, hogy mindenki mennyire szereti, meg jobb mint a hüvelybe, mert szűkebb. De engem csak a hüvely vonz. Az anál szerintem gusztustalan, meg egészségtelen is.
Ez normális?
21f
Igen, ez lenne a normális.
Nem kell bedőlni az itteni kamugépeknek. A legtöbb análimádó "lány" valójában egy kanos kis tinifiúcska, azok a srácok pedig akik a seggből szájbát nyomatják, élőben szerencsétlen kis p*csök (már elnézést). Ezt azért mondom, mert láttam már képet 1-1 felhasználóról, és nem tudom mire ilyen nagy a szájuk, szerintem már annak is örülnének, ha egy nő hozzájuk szólna, nemhogy fenékbe is dugják.. Nagyok az elvárásaik: minden kis lúzer "bevállalós" topmodell barátnőt akar. Vicc..
Visszatérve a kérdésedre: maradj ilyen, nem kell ész nélkül a divat irányába menni. Nem attól leszel menő csávó, hogy seggbedugtad a barátnődet, és lányként nem attól leszel álomnő, mert engeded análba. Pláne, hogy egészségügyi kockázata van, a lányok részéről nagyobb, de ugye a fiúk könnyen dumálnak, amikor nem a saját bőrüket viszik vásárra.
Engem sem, az a luk maradjon meg annak aminek teremtve lett :D
19/F
nyugi kérdező, simán csak normális vagy :D engem is taszít még a gondolata is
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!