Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fejezzem ki magam erotikusan, miközben elmondom a páromnak, hogy mit érzek szex közben?
Barátom elég kommunikatív az aktus alatt, engem nagyon beindít, viszont úgy érzem azt szeretné, ha kicsit én is közlékenyebb lennék. Ő nagyon jól tud bánni a szavakkal, én aktus közben kevésbé érzem magam kreatívnak. Mostanában rászokott a kérdezgetésre, hogy milyen érzés ha tövig belémhatol, ha xy helyen simogat, stb. A "nagyon jo, meg az "annyira izgató" szerintem nem épp a legerotikusabb, pont itt nincs sok fantáziám(a szex egyéb területein azért van). Ti miket mondtok? Mit javasoltok?
19/l
Nekem bejön az is ha a heves aktus közepén a csaj csak annyit mond, hogy "basszál-basszál-basszál" pont ütemesen ahogy dugom..
De persze beszéljen.. becézgesse a nemi szervét ,pl hogy dugd meg a puncikám, szétfeszíted a nunim.. stb, nem kell nagy kreativitás hozzá :D elég ha kommentálod azt ami történik a testeddel:) ugyanis őt a te tested izgat.. és hallani is szeretné azt ami benned lezajlik. Ez ennyire egyszerű.
Nem mindenkit izgat ez.. de pl én is nagyon ilyen vagyok, nekem ez a jó szex velejárója! Valószínű a barátod is így vélekedik erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!