Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért nem érdeklik az anális játékok / az anál?
19, nem erőlködöm, ugyanis nincs semmiféle megfelelési kényszerem sem feléd, sem mások felé.
Aki erőlködik az egyedül te vagy, és az erőlködés közben elfelejtettél tisztelettel lenni mások iránt. A kérdezővel úgy beszélsz mintha a seggedből rángattad volna ki, másrészt velem szemben elmész személyeskedőbe, és ítélkezel! Ahelyett, hogy válaszoltál volna egy kérdésre.. (amire valószínűleg most már mindketten tudjuk mi a válasz, csak annyi bátorság nincs benned, hogy odaírd a tutit) De te nem.. úgy látom jobb inkább elővenni a fellengzős stílust, benyögni hogy szeláví és elmenni, miután összedőlt a kártyavárad, hát gratulálok, ez aztán a nívó!
#20: Áh, hagyjuk... :D
#21: Te miről beszélsz? A kérdező kérdésére válaszoltam (#14), ő meg erre rögtön beszólt nekem. De hát ugye ő az, aki seggekbe vágyik... igazán bocs, ha kirángattam onnan! És ez azért különösen magas labda volt tőled. :D Ja, és azért is bocs, hogy nem itt élem az életem... tényleg röstellem magam érte. De ha egyszer ilyen érzékeny a lelketek, akkor minek kötekedtek? (A kérdés csak költői!) Na, szebb napot nektek holnapra!
Te miről beszélsz? Az elmúlt években nem egy nővel voltam, az, hogy nyalod a segglyukukat, illetve hüvelyi behatolás közben simogatod, ujjazod az ánuszukat, tök alap már.
Ahogy a farokkal történő behatolás is egyre népszerűbb.
Nekem nincs bajom az anállal, szimplán nem kívánom mindig. Nem szeretem ha ujjaz a párom, sem vaginálisan sem análisan. Nem azért, mert béna csak a munkája végett nagyon érdes a keze, illetve nem azeretem, ha csak véletlenül is megkarmol intim helyen, hiába a rövid köröm.
A popinyalás előjátéknak jó, de elmenni nem tudnék tőle.
Az análnak pedig leginkább a behatolás részét szeretem, amikor kifelé húzza azt már annyira nem. Nem tudom miért van ez így, de nekem sok idő volt mire megtanultam élvezni is. Vannak nők, akik élvezik, vannak, akik nem. Ez van nem vagyunk egyformák ;) ettől még nem kell senkit sem támadni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!