Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Penicilin minden nemibetegségre jó?
Ne vessetek meg érte de én gyűlölöm az óvszert ezért mindenkivel guminélkül szoktam szexelni elkaptam már nemibetegséget de szerencsére ki kezeltek de félő hogy előbb utóbb ismét elkapok valami nyavaját és én akkor már biztos nem mernék bemenni az orvoshoz lesülne a pofám a szégyentől ezért magamat kezeltetném penicilin tablettával vagy inekcióval de szerintettek a penicilin mindenre jó?szifilisz gonnorhea klamidia stb?
és egyáltalán a gyógyszertárban kiadják a penicilint vény nélkül?
Nem adják ki vény nélkül sem a Penicillint, sem a legtöbb antibiotikumot. Valamint a Penicillin baktériumok ellen LEHET hatásos, közel sem az összesre, szexuálisan pedig nem csak baktériumok, hanem vírusok, gombák, protozoonok, paraziták is fertőznek, amik ellen egyáltalán nem hatásos.
Orvos vagyok, és helyetted is "lesül a pofám a szégyentől" már most.
Dehogy jo mindenre.
Huzz gumit te majom!
Ha mindenre jó lenne
Akkor nem lenne annyi hívfertőzött aidses szifiliszes kankós beteg
Ne legyen már luxus gumit húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!