Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok az anált bevállaljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok az anált bevállaljátok átlag feletti méret esetén is?

Figyelt kérdés
Kinek mekkora dákót raktak már a fenekébe?

2018. febr. 18. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

bevállaltam egyszer a párommal azóta csak nagyon ritkán (2-3 havonta engedem), mert nagyon fáj és feszít

barátomnak 19 cm

2018. febr. 18. 20:09
 2/7 anonim válasza:
42%
Kicsit se nem még h nagyot :D
2018. febr. 18. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Előző párommal időnként előfordult de már nála is fájt legtöbbször, neki átlagos volt. Mostaninál biztos hogy soha nem fog erre sor kerülni, tekintélyes méretekkel rendelkezik.
2018. febr. 18. 20:16
 4/7 anonim válasza:
13%
Én imádom seggbe, de a férjemnek nem engedem a seggbedugást, de a rokonunknak igen, ő 19 éves 24-es farokkal és imádom :)
2018. febr. 18. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Életemben háromszor volt részem anális szexben. Ebből az egyik igen tisztességes méretű volt, 20 cm hosszú és jó vastag. De mivel borzasztóan kívántam, és szanaszét izgatott előtte, ezért egyáltalán nem fájt, egészen orgazmus-közeli élményem volt.

Amúgy alapesetben nem szeretem az anált, nem is hiányzik, a férjem sem forszírozza egyáltalán.

2018. febr. 19. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy jöttem össze egy párkereső pasival a neten két éve. Már az első találkozáskor nagyon kedves és aranyos volt. És ő volt az első és idáig egyetlen életemben akivel análisan is szeretkeztem. Nem ő volt az aki akarta hanem én mert éreztem hogy nagyon gyengéd volt hozzám és szimpatikus is. A méretei átlagosak voltak és még így is bénáztunk eleget kutyába mire sikerült a segítségemmel megtalálni a bejáratot és becsusszant oda rendesen. Nem fájt amúgy, inkább csak feszített de kellemesen jó volt érezni.
2018. febr. 20. 06:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem a hossz számít, mert azt lehet szabályozni, hogy meddig dugja be a pasi, de a vastagságot nem. Én egyetlen férfivel csináltam eddig popsiba 3 alkalommal, mindig csak akkor, amikor nagyon rágerjedtem a témára. Az övé elég vastag, átmérőre kb. 5 cm, de nagyon kellemes élmény volt. Tény, hogy azon múlik, mennyire kívánja a nő a dolgot, ezt nem lehet csak a pasi kedvéért megtenni. Amúgy 14 cm hosszú neki, az bement simán.
2018. febr. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!