Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak "engedik", hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak "engedik", hogy bármikor megérintse a barátnőjük a farkukat?

Figyelt kérdés

Tudom,hülyén hangzik,de még nem volt párkapcsolatom, szűz is vagyok, viszont nagyon izgat a f*asz.(nyilván)

Szexen kívül naponta többször is csak úgy rámarkolnék,masszíroznám,vagy simogatnám,mindenféle hátsószándék nélkül és jó lenne,ha ehhez nem kellene engedélyt kérni.

Pasik, ti mennyire vagytok engedékenyek ilyen téren?

Természetesen normális keretek között gondoltam, mert van az a pont,amikor a jóból is megárt a sok,gondolom, de valószínűleg a szüzességem miatt még jobban ki vagyok hegyezve a férfi nemi szervre.

Szerintem nagyon izgató, szép, kívánatos és a barátomét biztos,hogy imádnám,mindenféle helyzetben.

Tipikusan az a szerv, amivel nem tudok betelni,mert olyanom nekem nincs és olyan izgi, hogy neki meg van egy ilyen speciális szerszáma :))

Még azt is eltudom képzelni, hogy nem csak a barátomba,de a farkába is szerelmes legyek.

Szóval egy pasi engedi, hogy megmarkolássza a barátnője csak úgy ?

22 L

2018. febr. 17. 07:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
56%
Igen, én nagyon imádom, mikor csak úgy gondol egyet és ráfog. :)
2018. febr. 17. 08:59
 22/42 anonim ***** válasza:
78%
Én is ezt csinálom,ha kettesben vagyunk,akkor csak úgy nadrágon keresztül meg szoktam fogdosni neki,meg akkor is szoktam simogatni,ha csak fekszünk egymás mellett.Eddig még nem volt ellene kifogása.:)
2018. febr. 17. 09:03
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
Ennek mindig orulnék és jol esne. AKár mikor markolásznád, játszhatnál vele. De néha néha ki is vehetnéd és akár csokkal is kényeztethetnéd ;)
2018. febr. 17. 09:13
 24/42 anonim ***** válasza:
71%

Amikor jársz valakivel, jogot formáltok egymás testére. Ha nem zavar, hogy akkor markol a fenekedbe, amikor akarja, láthatod hogy fordítva is így van.

Viszont az utcán ízléstelen az ilyen művelet.

2018. febr. 17. 09:14
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Nekem pont ez a bajom a mostani kapcsolatomban. Illetve ennek a hiánya. A szex jó, kielégítő, viszont még az előjátékkor sem nyúl hozzá a f..kamhoz. Még most leszünk egy hónaposak, szval nem merem egyeblőre felhozni. De ha ez idővel nem fog változni, muszáj leszek felhozni a dolgot. Ha ezen nem tud változtatni, mivel ez nekem nagyon hiányzik lehet véget kell vetni ennek a kapcsolatnak.
2018. febr. 17. 09:23
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Engedném, hogy markolászd, fogdosd, masszírozd, de szopd is le sokszor! Arcodhoz csapnám csattogósan, felpofoználak vele, hm?! 🙂
2018. febr. 17. 09:29
 27/42 anonim ***** válasza:
60%
kamu, privátvadász... :D
2018. febr. 17. 10:17
 28/42 anonim ***** válasza:
72%

Lehet egyáltalán nem lesz így ha lesz pasid:)

Az én volt barátnőm is folyton írta hogy de leszopna meg verné a farkam meg vetkőzni fog stb. amikor meg ott lett volna az alkalom vagy nem csinált semmit, vagy 5 perc alatt megunta:)

2018. febr. 17. 10:56
 29/42 anonim ***** válasza:
7%

Én a párommal való tapasztalatot irnám le. Kettesben jöhet neki bármikor. Nyilvánosan is néha szeret huncutabb lenni, de ott inkább visszafogja magát(nekem ez már nem annyira egyszerű😅).

És hiszed vagy sem kedves kérdező nem olyan nagy abszurdum, hogy "szerelmes" légy a leendő párod szerszámába, mert én is az vagyok(pedig se nem vagyok már szűz, se nem első kapcsolat)

Amúgy valahogy én is így érzek ahogy te leírtad :D

19/l

2018. febr. 17. 11:07
 30/42 anonim ***** válasza:
Én engedném, és úgy is hogy nem szex lesz belőle. Állítólag az indián kisfiúkat úgy altatták el hogy az anyuka símogatta nekik.
2018. febr. 17. 11:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!