Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tetszik, amikor a barátnőjük előttük masztizik?
Kit mennyire izgat, vagy épp ellenkezőleg :
van-e olyan férfi,akit ez pont lehangol,vagy szimplán hidegen hagyja ?
Köszi
32/N
nekem nagyon tetszik az ilyen
/26f
de a szexhez való engedélyek.... nekem néhány ilyen engedély vagy nem engedély és otthagynám.
de nekem nagyon tetszik a tudat is ha egy nő magának is csinálja. a módszer is mind1. de ha kapcsolatban vagyunk ak legyen rákattanva a farkamra is. vagy ha előttem masztizni akar. ak én is verhessem legalább abban is benne lennék. jó dolgok is kisülhetnek ebböl.
de ezt az engedély dolgot te h képzeled el? mert ha pl bünti az nagyon rossz ötlet
hát persze, nem is úgy gondoltam,hogy kielégítem magam előtte és akkor villanyoltás és másnap már kelünk is :)))
ezt csak egy amolyan "show elem-nek " gondoltam.
Én kivégzem magam, ő végig nézi,de utána azt csinál velem,amit akar.Csak jó érzés kicsit kínozni. Ez a fajta húzás is emel az élvezetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!