Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem tetszik a férfiaknak a szilikon cici, vagy ez csak duma és oda vannak érte?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 16:16
1/15 anonim válasza:
Vannak igényesen megcsináltak, azok tetszenek. Ne nagy legyen, hanem formás.
2/15 anonim válasza:
Én valóban nem szeretem a műcicit, a természetesnél nincs jobb, legyen az akár kicsi akár nagy!
41F
3/15 anonim válasza:
Nekem nem. A szilikon száj sem. Egyetlen egy esetben támogatom ezeket az "esztétikai műtéteket" hogyha valamilyen baleset vagy genetikai probléma miatt szükséges.
A természetesnél nincs szebb, akkor sem ha nem tökéletes a mérete vagy a formája. Pont ettől szép.
27/F
4/15 anonim válasza:
Bocs de nekem csak a természetes cici jön be.
5/15 anonim válasza:
Nekem a normális méretű, szép formás tetszik. A gondok ott vannak, hogy sok lánynak alapból nagyon szép mellei vannak, lehet nem nagyok, de szépek, és ők máris rohannának megcsináltatni. Nem kell, szép a természetes is. Viszont ha valakinek tényleg semmi nincs, és emiatt jobb a közérzete, nőiesebbnek, szebbnek érzi magát, akkor egy rossz szavam nem lenne rá.
6/15 anonim válasza:
Valóban nem.
Ha neked ettől jobb csináld, de ne fogd a férfiakra.
7/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a szilikonos.
Egy ilyen anonim oldalon aztán nyugodtan elhiheted, senkinek nincs oda hazudni :)
8/15 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a szilikonnal.
9/15 anonim válasza:
Csak azért mert kicsi nem szabad megcsináltatni, pláne ha formás. Az idő a kis mellűeknek dolgozik.
10/15 anonim válasza:
utálom a mű cuccokat, csakis természetes nőkkel állok szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!