Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak "engedik", hogy bármikor megérintse a barátnőjük a farkukat?
Tudom,hülyén hangzik,de még nem volt párkapcsolatom, szűz is vagyok, viszont nagyon izgat a f*asz.(nyilván)
Szexen kívül naponta többször is csak úgy rámarkolnék,masszíroznám,vagy simogatnám,mindenféle hátsószándék nélkül és jó lenne,ha ehhez nem kellene engedélyt kérni.
Pasik, ti mennyire vagytok engedékenyek ilyen téren?
Természetesen normális keretek között gondoltam, mert van az a pont,amikor a jóból is megárt a sok,gondolom, de valószínűleg a szüzességem miatt még jobban ki vagyok hegyezve a férfi nemi szervre.
Szerintem nagyon izgató, szép, kívánatos és a barátomét biztos,hogy imádnám,mindenféle helyzetben.
Tipikusan az a szerv, amivel nem tudok betelni,mert olyanom nekem nincs és olyan izgi, hogy neki meg van egy ilyen speciális szerszáma :))
Még azt is eltudom képzelni, hogy nem csak a barátomba,de a farkába is szerelmes legyek.
Szóval egy pasi engedi, hogy megmarkolássza a barátnője csak úgy ?
22 L
Próbáljuk ki! Merre laksz?
Neked is be lehet nyúlni bármikor a bugyidba? :)
nem ismerkedem,de fordított esetben tőlem sem kellene engedélyt kérni ilyenekre,vagy alkalmat keresni.
Számomra lenne is abban vmi izgató,hogy "használ" a férfi örömszerzésre és uralkodik a testem felett.Néha jó szexuális tárgynak lenni,vagyis annak a játszószerének, akit szerelemmel szeretek.Miért lenne bajom azzal,hogy örömét leli bennem és vonzónak tartja a testemet annyira, hogy belém élvezzen, vagy megérintsen?
sajna,vagy nem sajna,ezen a szinten vagyok.
a "kamu"-t benyögő válaszok meg még ennél is lejjebbi szinten van.Valahol a "terhes vagy" szellemi szinten.
Olyan 14 körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!