Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak "engedik", hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak "engedik", hogy bármikor megérintse a barátnőjük a farkukat?

Figyelt kérdés

Tudom,hülyén hangzik,de még nem volt párkapcsolatom, szűz is vagyok, viszont nagyon izgat a f*asz.(nyilván)

Szexen kívül naponta többször is csak úgy rámarkolnék,masszíroznám,vagy simogatnám,mindenféle hátsószándék nélkül és jó lenne,ha ehhez nem kellene engedélyt kérni.

Pasik, ti mennyire vagytok engedékenyek ilyen téren?

Természetesen normális keretek között gondoltam, mert van az a pont,amikor a jóból is megárt a sok,gondolom, de valószínűleg a szüzességem miatt még jobban ki vagyok hegyezve a férfi nemi szervre.

Szerintem nagyon izgató, szép, kívánatos és a barátomét biztos,hogy imádnám,mindenféle helyzetben.

Tipikusan az a szerv, amivel nem tudok betelni,mert olyanom nekem nincs és olyan izgi, hogy neki meg van egy ilyen speciális szerszáma :))

Még azt is eltudom képzelni, hogy nem csak a barátomba,de a farkába is szerelmes legyek.

Szóval egy pasi engedi, hogy megmarkolássza a barátnője csak úgy ?

22 L

2018. febr. 17. 07:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
54%
Én igen szeretem
2018. febr. 17. 07:32
 2/42 anonim ***** válasza:
69%
Miazhogy engedem?! Imádom a gondolatát is! Nem kell semmiféle engedély. A legjobb érzés tudni, hogy van valami nálam, amivel boldoggá tehetem a páromat, és ami neki kell. Hiszen én is szívesen fogom meg a mellét, amikor csak karnyújtásnyi távolságra kerül, és a lába közé is benyúlok, ha elérem.
2018. febr. 17. 07:49
 3/42 anonim ***** válasza:
0%
Nekem markolászhatnád:)
2018. febr. 17. 07:53
 4/42 anonim ***** válasza:
56%
Persze, hogy engedem neki. Bármikor.
2018. febr. 17. 07:53
 5/42 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni,hogy nem nyilvános helyen gondoltam,hanem amikor kettesben vagyunk :)Például saját lakás,stb.
2018. febr. 17. 07:59
 6/42 anonim ***** válasza:
52%

Nahat, en is farok-manias vagyok. :)

Szerintem a legcsodasabb testresz a vilagon. :D Van, hogy mikozben a parom tv-zik, en csak fekszek a combjan es cirogatom a peniszet, herejet. Sokszor ramarkolok, begyulok a gatyajaba, akar nyilvanos helyen is a, ha nem latjak epp. Szereti egyebkent, csak azt nem, ha direktbe elkezdem verni ugy ,hogy nem lesz befejezes.

21l

2018. febr. 17. 07:59
 7/42 anonim ***** válasza:
18%
Ez természetes hogy engedem. De amugy ha a helyzet engedi mindig szex lesz belőle. Szóval a barátnőm csak észel nyúlkál mert 7 8 orgazmus után teljessen szétvan a nindzsója és azért annak is kell regenerálódási idő:D. Persze az is bele szól a dologba hogy elég nagy tágittás és surlódásnak van kitéve a tulfejlett ivarszervwm miatt:). 23F (5 éve nem szűz)
2018. febr. 17. 08:00
 8/42 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

de ha például a pasi mással van elfoglalva ( otthon dolgozik, vagy tv-t néz,filmet, stb) ,akkor nem lesz mérges,ha én ott simogatom neki,mert nekem meg épp olyanom van ?

2018. febr. 17. 08:00
 9/42 A kérdező kommentje:

" Szerintem a legcsodasabb testresz a vilagon. "

Egyetértek.Meg eleve a férfi test...olyan szép és izgató az egész

2018. febr. 17. 08:04
 10/42 anonim ***** válasza:
0%

Ugy latom dolgoznak benned a hormonok, ugyhogy

1.) miert nem fekszel le a pasiddal?

2.) miert nem kommunikaltok?

2018. febr. 17. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!