Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznek/gondolnak azok a srácok, férfiak, akiknek a barátnőjük lenyelik az ondóját?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 23:15
1/8 anonim válasza:
Semmi különöset. Az én barátnőm lenyeli de szerintem ebben nincs semmi extra. 23F
2/8 anonim válasza:
Elfogadást, intim cinkosságot és végtelen elégedettséget.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért olyan nagy dolog ez a lenyelés a srácoknak de amikor meglátják, hogy lenyelem mindegyik hihetetlenül elégedetlen :D de, hogy miért azt nem értem :)
4/8 anonim válasza:
Ez a normális, mit kell ezen valamit is gondolkodni?
5/8 anonim válasza:
Mindenki aki azt hiszi, hogy ez magától értetődő és normális, azt még érhetik meglepetések...
Ha a nő nem kényszerből, hanem élvezettel teszi, akkor 2 dolog lehet.
1. Szeret engem, emiatt önagyon rülök.
2. Imádja az ondót, minden fszból kiveri, hogy nyelhesse. Ez a rosszabbik eset.
Hogy melyik eset áll fenn az csak a konkrét esetben dönthető el.
7/8 anonim válasza:
Szerintem az alárendelt szerep miatt,egy hetero ffinaknak tiltott dolog spermával érintkezni, és ugye sokan nem szeretik és ha lenyeli, akkor plusz élvezetet okoz és jobban fel is izgul előtte.
8/8 anonim válasza:
Nem a barátnőm, csak barát extrákkal. Kis extrát érzek, hogy egészen elfogad, de nem gerjedek különösebben az arcos szájas dolgokra, inkább a közös, mély kapcsolatot részesítem előnyben, így nagy extrát akkor éreznék, ha gumi nélkül beleolvadhatnék a sokmillió év evolúciójával kialakult helyre :) Engem az izgat igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!