Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb korosztályban (20 alatt) mennyire elvárt a lányok részéről, hogy a fiú körül legyen metélve?
Figyelt kérdés
Volt, aki mesélte, hogy számára teljesen alap a körülmetélés. Szinte elvárja a pasiktól, hogy metéltek legyenek.2018. febr. 15. 15:31
1/14 anonim válasza:
Ne hülyéskedj, mi ez a kérdés? :D
2/14 anonim válasza:
Hitgyüliből szabadultál ide vagy mi??
3/14 anonim válasza:
Ha elvárás lenne, nem szexelnénk :D
Én elég sokat járok uszodába, edzőterembe, de alig-alig láttam metélt farkakat a korosztályomban
18/F
5/14 anonim válasza:
Szia. Nekem igazából teljesen mind1. Nem várhatom el senkitől hogy körül legyen metélve ígyis úgyis szeretni fogom. Pénisz az pénisz 😉
6/14 Mádár0218 válasza:
Ez hülyeség, soha nem hallottam ilyenről hogy valaki ezt elvárja :D
Én körve vagyok mentélve még gyerekkori egészségügyi okokból
19/F
8/14 anonim válasza:
Kicsit sem elvárás, sőt annyira nem, hogy nem egy csajjal beszéltem aki kimondottan nem szereti (a körülmetétet)!
Az ellenkezőjét még senki nem állította.
9/14 anonim válasza:
Nem Amerikában vagyunk. Itthon nagyon kevés férfi van körülmetélve, azok is főleg fitymaszűkület miatt. Manapság már a zsidó gyerekeket is ritkán metélik körül Mo-n.
10/14 anonim válasza:
Semennyire. Majd ha maximum a Joy megírja, hogy mosás után helyett lehet vágatni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!