Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haragszik nagyon rám a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragszik nagyon rám a barátnőm. Mit csináljak h ne harágudjon?

Figyelt kérdés
Elkezdett szopni de utana csak nyalogatta a farkam én meg rányomtam a fejét. 24f ,23l
2018. febr. 14. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
egy csaj nagyon nehezen feledi ha valaki bunkó volt vele az ágyban. vállald a következményeket, miszerint hetekig dühös lesz még rád, neked nagyon sokszor segget kell nyalni és hónapokig nem lesz orál. ez van ha ilyet csinálsz.
2018. febr. 15. 09:45
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts vele! Ha egy ilyen apróságon picsog, hogy fogja kezelni a nagyobb dolgokat?
2018. febr. 15. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

" Szakíts vele! Ha egy ilyen apróságon picsog, hogy fogja kezelni a nagyobb dolgokat?"

Visszavonom, inkább csináld ezt, legalább megint lehet vele randizni! Majd küld át a telefonszámát ha vége a szakításnak!

2018. febr. 15. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es és 13-as, vicc nélkül, fogjatok ti is egy kígyóubit/répát/kolbászt, és nyomjátok le hirtelen a torkotokon.

Ugye milyen kellemes érzés?

Főleg ha belegondoltok, hogy ezt az eredeti helyzetben olyan ember csinálta a lánnyal, akiben megbízott.

2018. febr. 15. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából meg tudom saccolni itt ki a nő és férfi válaszoló a kérdés alatt...

Ez nem olyan vicces mint azt itt valaki előadja. Ez tényleg nagyon kellemetlen tud lenni, főleg ha szó nélkül az idézőjeles "párom fogja a fejemet és izomból rányom megbeszélés nélkül a f@rkára - na most gondolj már bele, hogy ez neki hogyan eshet! Valószínűleg én is picit szarul érezném utána magamat, mert én önzetlenül adtam volna de te meg önző módon kényszerítesz, hogy fulladásig, hányásig kapjam be.

Amit még írtak előttem, hogy uborkát, répát nyomjatok le a torkotokon, nem vicc, tényleg próbáljátok meg, főleg fogazás nélkül percekig erőteljes "kemény" szopást, na majd akkor mondjátok hogy nem fáj az állkapcsotok vagy hogy milyen jó érzés lehet.

2018. febr. 15. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!