Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg haragszik, ha nincs kedvem hozzá, miért?
Ha eddig naponta volt szex, akkor teljesen logikus, hogy ha ritkábban van, akkor kevésbé kívánod a párod.
Próbáld meg mással kifejezni, hogy szereted. Lehetőleg ne csak szavakkal, mert ha csak szavak vannak, de a cselekedeteid ellentétesek ezzel, akkor az éppen azt jelenti, hogy csak mondasz valamit, hogy úgy tűnjön...
Ha éppen nincs kedved hozzá, mert valami más gondod, betegséged van, akkor mondd el neki, máskülönben csak azt tudja gondolni, hogy nem kívánod már őt annyira.
Tartás nélküli kapcsolatfüggő ? Kifejtenéd ? Azért gondolod így,mert ?
Igen kevésbé akarom ,de nem azért ,mert már nem kívánom amikor összejöttünk más volt ,nagyon sok szabadidőm volt , nem dolgoztam ,nem vezettem háztartás most viszont ezek már vannak és van amikor fáradt vagyok és nincs kedvem és úgy gondolja ,ha heti 4 van az kevés ...és mindegy ,hogyan csak elégítsem már ki ha már nincs szex
Így leírva még nekem is furcsa ,de nagyon szeretem őt és nem akarom, hogy ezt érezze .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!