Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragszik nagyon rám a barátnőm. Mit csináljak h ne harágudjon?
Figyelt kérdés
Elkezdett szopni de utana csak nyalogatta a farkam én meg rányomtam a fejét. 24f ,23l2018. febr. 14. 20:51
1/15 anonim válasza:
Vegyél neki kokasnyalókát azt azon gyakoroltasd.
3/15 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem tőle ,ő meg "Hagyjal mar"
2018. febr. 14. 21:08
4/15 anonim válasza:
Akkor kérj szebben bocsánatot. És ne legyél ennyire önző.
6/15 A kérdező kommentje:
Már mindenhogy próbáltam..
2018. febr. 14. 22:05
7/15 anonim válasza:
Mit csinálj?
Köszönd meg neki, épen került elő a farkad a metszőfogai közül. xD
8/15 anonim válasza:
Remélem, hogy többet nem kapja be neked. Az is lehet, hogy most örökké elvetted ettől a kedvét. Egy tipp: soha többet ne kérd orálra, mert önzőn viselkedsz.
9/15 anonim válasza:
Ismerd meg a csajod, és tudd meg, h szereti-e ha alárendelt szerepbe taszítod (a leírt szituból valszeg nem). Ha meg ilyen vágyad van, akkor mondd neki, kommunikálj, hogy szeretnéd, ha bevenné, vagy mit szólna ha egy kicsit te irányítanád őt szopás közben.
10/15 anonim válasza:
Plusz romantika ide vagy oda, neked se lenne jó ha fognának egy rudat, és azt egy az egyben lenyomnák a torkodon.
Fáj, öklendezési reflexet is beindítja, és fuldokolnál is tőle valamennyire.
Plusz fogj egy kígyóuborkát vagy sárgarépát, ami kb. annyira vastag mint a te szerszámod, és vedd a szádba. Foggal tilos hozzáérni. Valószínűleg két perc után már az összes állkapcsod fájni fog.
Ezért volt az, hogy a végén inkább csak nyalogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!