Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz a szex kövér emberrel?
Volt ilyen nagydarab pasim. 130 kg, kb. 190 cm. Én meg alacsony vagyok, és sokkal kisebb.
Ha ő volt felül, nem kaptam levegőt. Teljesen tartani kellett magát.
Ha én voltam felül, akkor ha ráültem lovaglóban, egyszerűen nem ért le a térdem az ágyra, úgy meg nem lehet mozogni. Csak guggolva, de az baromi fárasztó.
Legjobban a kutya póz vált be, viszont azon kívül szinte semmi. Romantikus, ölelkezős szex pedig sehogy sem. 69 se: nem kaptam ott se levegőt.
Szóval nem volt hosszú életű kapcsolat, és nagyrészt a szex miatt. Egyszerűen nem illettünk össze testileg. De ha köztetek magasságban nincs akkora különbség, akkor lehet, hogy jobb.
Itt sokan el vannak varázsolva.
Szinte 140 kg vagyok én is, de csináltam olyan fizkai minkát hogy a legtöbben a közelébe sem menne. Volt néhány munkatársam aki kigyúrt izom agy volt, de a tempót mégsem tudta tartani.
Kövér és kövér ember között is van külonbség. És képzeljétek a szex is megy, és a farkam is megtalálom.
Kérdező ne az itteni válaszok alapján dönts.
Hallgas a szívedre.
Nekem eddig a legjobb szex egy 100kilós pasival volt !
Én meg voltam akkor 40 kiló.
Szerintem megfogjátok tudni oldani, úgy ahogy mi is simán megoldottuk, ráadásul kocsiba.
Igen, rossz!
Az elhízás ugyanis sok mindenre hatással van:
- libidó
- állóképesség
- kisebbnek érződik a farka, mert egy részét bizony elnyeli a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!