Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kövér férfival jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér férfival jobban élvezik a lányok a szexet?

Figyelt kérdés

Egy kövér férfival tényleg sokkal jobb a szex nagy test nagy élvezet?

Mivel nem csak a farok méretől függ az élvezet és egy csont sovány fiún nincs mit fogni de egy nagy test az nagy élvezetet is tud nyújtani?

2017. okt. 17. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ezt csak a dagadtak állítják.
2017. okt. 17. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

ahogy ránehezedik és kinyomja a szuszt is belőle?

vagy ahogy lovagol rajta látja a háj tengert? :D

vagy ahogy a zsír miatt a 14 centiből csak 8 hozzáférhető?

vagy ahogy felül van és izzadság fürdőt nyomat magából?

a mackós és a kövér között van különbség :D

2017. okt. 17. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
3%
A nők többsége pedig imádja a jó nagydarab - akár hájas fickókat, a biztonságérzet miatt. És ebből kifolyólag már szexuálisan is kívánják őket, persze, csak ha bízik már fickóban.
2017. okt. 17. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem csak nagy darab pasijaim voltak, èn èlvezem a szexet velük.de ez nem súly függvènye. Nem vonzodom egy vèkony testalkatú fèrfihez, nekem nem jönnek be, ugyanugy másoknak meg a macis alkat.
2017. okt. 17. 11:56
 5/13 Ramone ***** válasza:
65%
Van az a számlakivonat ami miatt élvezik a nők a szexet a zsirdisznokkal is
2017. okt. 17. 12:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
"Álmodj, gyere álmodj méég"
2017. okt. 17. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Egy dagadt disznóval? Ne röhögtess bszki

Nem kell soványnak lennie se izmosnak

De ne legyen egy hájtenger

23 N

2017. okt. 17. 12:18
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen a nők kifejezetten imádják a lusta, zabálós, horkolós-röfögős kövér kisfarkú kiúkat. A sportos nagyfarkú fickók csak a GYIK-on álmodozhatnak róla.
2017. okt. 17. 16:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi számít kövérnek?

Nekem a mackós férfiak pl bejönnek, nem lóg úgy rajtuk a háj de mégis puhák és jó hozzájuk bújni.

Voltam már vékony fiúval is, elég kellemetlen volt mikor rajtam feküdt és a medencecsontja kb kiszúrta az oldalam..

Szóval nekem bejönnek a mackósabb férfiak, de a konkrétan kövérek nem.

Rájuk sem lehet ülni mikor megakarnád őket lovagolni mert olyan vastag a derekuk hogy le sem ér kb a térdem / lábam az ágyra hogy megtudjam lovagolni rendesen.

20N

2017. okt. 17. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:

A mostani partnerem 185cm és 95 kiló, azért nem olyan kövér csak vastagcsontozatú, meg elég izmos is (okés azért van egy közepes pocakja is de nem zavar), igazából nyilván nem attól izgulok fel, ahogy kinéz, esztétikailag nem bejövős(bár ha nem lenne az a bizonyos pocak akkor az lenne)

De marha jó hozzábújni, belekapaszkodni szex közben, meg az, hogy konkrétan átéri az egész derekamat és úgy tud irányítani mintha egy játékbaba lennék :D

(viszont ha dominás kedvem van, akkor hagyja magát irányítani, hiába nem tudnám egyedül megfordítani ilyesmi...)

Meg igazából tök férfias, hogy ilyen nagydarab :P Grizzly medvém :P

https://www.youtube.com/watch?v=TqSUSV2-Vyg

2017. okt. 18. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!