Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz a szex kövér emberrel?
Gondolom szépen fel volt öltözve randin. Ha levetkőzik, majd más lesz a meglátásod. Valljuk be,a külső igenis számít. Ha csak csíped vagy kedveled, de nem bizseregsz ha ránézel...
Ne hülyítsd! Hadd találja meg a neki való nőt
Nem akarlak elkeseríteni, de előfordulhat, hogy nem fogja bírni a szíve a dolgot. Nekem van egy barátnőm, akinek nagyon kövér volt a pasija. Nem olyan volt, amikor összejöttek, később hízott el, és mondta, hogy nincs szex, mert egyszerűen fizikailag nem bírja a srác.
Én értem, hogy a személyisége fogott meg, de le kéne fogynia. Nem is azért, hogy vonzóbb legyen, de 140 kg-val már nagyon le vannak terhelve a belső szervei, komoly betegségek alakulhatnak ki nála.
Megjöttek a sok kigyúrt,önbizalomhiányos kis pocsök.
Ha szimpi,és el tudnál vele képzelni bármit,akkor hajrá!
Ne foglalkozz,a gyöpös hülyékkel. Te Életed! Sok sikert.
Valljuk be,a külső igenis számít.
Nyilván számít az összkép számít nekem és nem egy testsúly lesz a meghatározó hogy vonzódok a pasihoz vagy nem hanem a kisugárzás és úgy az egész ahogy van nekem számomra ő jelenleg vonzó és pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!