Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, melyik a jobb: ha egy nőnek jó alakja van, de átlagos arca, vagy ha kimondottan szép arca van, de az alakja aránytalan/kövér?
számomra a "jó alak" a nőiesen telt, jobban bejön a husisabb alkat, mint a mai kor ideálja, viszont az átlagos arccal nincs bajom
láttam képen olyan csajt akinek szép arca volt, de szó szerint gusztustalan izmos nőietlen alakja
meg volt ilyen amorf nagy segg, nem tudom miből volt, mert sportos alkata volt, de gondolom kitömette magát, vagy elég fura edzés eredménye lehet, nem hiszem hogy természetes dolog
#2-es:
nekem a vékonyabb csajok sem jönnek be annyira
a nagyobb popsi pl tetszik, persze mértékkel
Szerintem a pasik hamarabb választják a kevésbé szép arcu lányt mint a bálna szétfolyik a hálytól de szép arcú lányt.
Bár ha kövér a teste akkor a feje is hájas tokás nem tudom hogy lehet az szép
23 N
Dugni csak úgy, egy szép alakú, átlagos arcú nő.
Gyereket csinálni egy szép arcú, átlagos alkatú nő inkább, a kettő közül.
Az alkatán ezerszer könnyebben tud változtatni az ember, de az arcod kinézete ezerszer jobban a genetikában gyökerezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!