Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beteg vagyok?
Ez egy elég "gyakori" női fantázia.. nem vagy beteg.
Persze gondolom, nyilván nem a hepás csövesről fantáziálsz, hanem egy igényes helyes fickóról(fickókról) aki spontán megdug, érezteti veled a fizikai erőfölényét, és hiába ficánkolsz, rúgkapálsz, bele kell törődnöd, hogy itt és most bizony ha akarod ha nem ő ígyis-úgyis a magáévá fog tenni..
Én inkább arról álmodozom, hogy elrabolnak és eladnak egy perverz pasasnak.
..bár ez a valóságban nem lenne ilyen jó, szóval marad az álom
Na majd ha egyszer átéled rájössz hogy hülye vagy.
Én éltem át ilyet hidd el nem akarod tudni milyen...
Persze sok Nő elfantáziálgat róla hogy milyen lenne ha egy erős pasi elkapná és megdugnà
De hidd el nem jó érzés
24n
Nem vagy beteg
De ha ez tényleg megtörténne veled akkor kevésbé tetszene mar
Képzelődni lehet, azzal nem ártasz sem magadnak, sem másnak, de inkább ne akard megtapasztalni milyen az igazi erőszak! Tudod, amikor szárazon és durván beléd hatol, úgy hogy a csillagokat látsz és nagy valószínűséggel nem egy Brad Pitt kaliberű fazon fogja megtenni, hanem simán lehet egy büdös, koszos, ápolatlan, kiéhezett hajléktalan is.. Egy doki ismerősöm szerint egy ilyen eset durvábban is elbánhat veled, mint egy szülés. Nem kel részleteznem, ugye? Biztos ezt akarod?
Ráadásul, ha fizikálisan helyre is jönnél, de mi van a lelki oldallal? Mert egy ilyen dolog lelkileg még jobban meggyötör, utána még férfira sem tudnál nézni jó eséllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!