Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastárscsere szexre? Mi a véleményetek róla? Többi lent
Ismerik egymást a párjaink, de csak futólag.
Azt nem tudom, hogy ők mennyire lennének benne. De el tudnám képzelni, hogy igen.
A helyen nem gondolkodtam, de akár úgy lehetne kivitelezni, hogy egyik páros az egyik lakásban, másik páros a másikban.
Kaptam néhány privát üzenetet kérdésekkel, itt válaszolnék rájuk, nem tudom nézitek-e a kérdést.
1. Nem, soha nem ujjaztam még meg férfit, a férjemet sem, nem igényli. Nem is gondoltam azelőtt ilyesmire, az álomban jött először. Nem tudom hogy élvezik-e, gondolom van aki igen, más meg nem, az álmomban a kollegám nagyon felizgult tőle, azt tudom :D
2. Nem, ha a párjaink nem lennének benne, akkor mi sem, legalábbis én semmiképp, annyira nem vagyok gerinctelen. Pont hogy nem szeretnék megcsalás, hazugságot, ezért született bennem a kérdés. Talán átjön valamennyire a leírásomból is, hogy nem vagyok én egy nagy r.banc. Csak kölcsönös megegyezéssel lennék benne a dologban.
3. Nem, soha nem volt még rá példa, hogy bevettünk volna valakit, és lehet hogy ez a kérdésem után furcsán hangzik, de nem is szeretnék, ahhoz valahogy túl konzervatív vagyok, a szex szerintem két ember dolga. Nem lennék féltékeny, hogy a férjem közben más nővel van, ha közben én a kollégámmal lehetek.
:) Ne áltasd magad!
A kollégád sem a férjed választotta neked, mondván: "szerintem bejönne neki, határozott, megnyerő, sármos, vicces, intelligens."
Te is tudod, hogy a vonzalom nem egészen így működik.
Én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy attól mert "kvittek lennétek", még tény, hogy megcsalnátok egymást, amit lehet szépíteni de igazából ezt jelentené.
Itt az elfogadáson van a kulcs.. El tudod-e fogadni te magad (és vajon ő téged úgy párjának) hogy te mással élvezetből lefeküdnél?
Hangsúlyozom, én megértem és reálisnak tartom, hogy egy idő után már nem csak az egykori szerelmünk lesz számunkra érdekes, hanem más férfiak/nők is azok lesznek.
A kérdés az, hogy hogyan definiáljuk a kapcsolatot? És mennyire ragaszkodunk a társadalom által elvárt, és eddigiekben elénk tálalt modellhez, ami elvárja a szexuális értelembe vett monogámiát, és az önmegtartóztatást. Kérdés szükséges-e ez? (szerintem nem, de ez csak az én véleményem)
Úgy gondolom, hogyha már van vágy akkor bizony lépni kell.. és cselekedni. Különben belülről fogja felemészteni az embert az állandó kattogás, hogy mégis milyen lenne vele, egyszerűen a meg nem élt vágy beszennyezi az elmét, és megmérgez mindent az eddigi kapcsolatban. <- És ezért írtam azt, hogy kérdés mennyire ragaszkodunk az elvárásokhoz, és hogy hogyan definiáljuk a kapcsolat fogalmát?
Mi van akkor, ha szexpartnert idővel cserélni kell? Mi van ha az optimális lelki társ és az aktuálisan legjobb szexpartner (aki attól a legjobb, hogy minden végterünkkel vágyat érzünk rá, odaadjuk neki magunkat) nem azonos személy? Miért ne lehetne ezt elképzelni?
Eltértem a kérdéstől.. de ezen már réges-régen gondolkodtam, és eddig egyetlen egy nő volt akivel tudtam beszélni ebben a témában, és megerősített az által, hogy lehetséges az amiről írok. Talán te is látsz fantáziát abban amit írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!