Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha csak szexre vágytok akár alkami, akár rendszeres partner személyében, honnan választatok férfit, csakis ismeretségi körből vagy csakis számotokra addigi ismeretlenek jöhetnek szóba? Hol ismerkedtek ilyen téren?
Szórakozóhelyen, utcán, online melyik oldalon, illetve egyéb? Konkrétan ti veszitek fel az esetlegesen potenciális jelöltekkel a kapcsolatot a témában, vagy várjátok, mikor teszi fel ő a kérdést? Ilyenkor mikben vagytok benne? Van számotokra olyan tabu, ami párkapcsolatban nem lenne?
(Az elfoglaltságaitok miatt, pl. tanulás, munka vagy egyéb okból nem akartok párkapcsolatot.)
Lehetőleg a korotok feltüntetésével és tapasztalataitok megosztásával válaszoljatok. Köszönöm! 27 F
A csajok kapcsolatra vágynak és azon belül szexre.
A csajok nem vágynak "csak szexre".
Ismerős körből soha
Pl páromat buszon ismertem meg (3 éve vagyunk együtt)
Exemet akivel 3 hónapig szexparnerek voltunk és ez után 7 hónapig voltunk egy pár szintén buszon.
Aztán volt egy csávó aki tini szerelmem haverja volt. Őt sose láttam. Egyszer bejelölt dumáltunk fb-n aztán bő 1 évig voltunk szeretők mind 2en szinglik voltunk
Aztán volt 2 idősebb
Egyiket Jecskeméti "Dokk" teraszán ismertem meg
A másikat meg boltban.
1-2 volt egy-két alkalmas Fb szexparner kereső csopiból.
24N
Kecskemét* (elírtam)
Le maradt hogy 3-as fétisek szerepjátékok mehetnek.
Ami ilyenkor se vállaltam az a pisi kaka szex én Anál(korábbi sérülés miatt nem lehet popsiba csinálnom)
2#
Veled érdemes lenne ismerkedni:)
Elméletileg inkább idegennel.
De nem megyek el odáig. Akármeddig vagyok facér, csak szexért nem fekszem le senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!