Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak vagy kevésnek számít?
32 èves vagy és azon kattogsz hogy hány nőt húztál a zászlóra? Azt hittem felnőtt Férfi vagy felnőtt gondolkodással
A fiatal tizen meg huszon éves pasik szoktak ezzel vagizni. Aztán lehet a fele se igaz (van kivètel)
Ez legyen a legkevesebb problémád hogy nem tudod eldönteni egyedűl segítsèg nèlkűl Felnőtt módjára,hogy sok vagy kevés ez a db szàm.
Minden Jót.
😘😘😘
24N
24 nő, nem kattogok én semmin és vagizni sem akarok, pont ezért kérdeztem meg itt név nélkül. megvan az okom rá, hogy miért akarom tudni. Én nem érzem soknak.
Viszont megkérdezte tőlem egy csaj, hogy hány partnerem volt, és miután mondtam egy hozzávetőleges számot úgy nézett rám, mint a véres rongyra.
Pedig ismerek olyat aki 100 fölött jár és fiatalabb nálam.
En 21 vagyok es 10 novel voltam eddig, de ha csak szamra mentem volna lehetne a duplaja is mar.
Sosem ertettem azokat akiknek csak a skalp szamit, de ha mar mindenkepp viszonyitani szeretnel es neked csak a szamok szamitanak akkor gyenge max kozepes teljesitmeny.
Remelem kielegito a valaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!