Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak vagy kevésnek számít?
3 nővel voltam összesen 34 évesen. Ebbők az utolsó nővel mai napig együtt vagyunk.
Szerintem sok, de hozzá állás felfogás kérdése.
13-as, ő kérdezte, én csak válaszoltam, és nem is egy konkrét számot, csak kb.
Sosem hajtottam arra, hogy minél több legyen.
Nincs értelme számolni. Igényesebb férfi komolyabb csajainak, egy-pár alkalmas csajaival úgysem büszkélkedik, prostik levarrására meg pláne nem kell büszkének lenni.
A csajok is jobban szeretik azt hallani, hogy jellemzően hosszabb komoly kapcsolatokban éltél, de azért volt pár szabadosabb hónapod is (ezt nem firtatják, hogy te se firtasd náluk).
Azt a témát kár veszegetni, mert a csajok úgyis tutira durva osztókat használnak (valós/osztó=bevallott).
15. érettségi találkozónkon hallottam, hogy egy osztálytárs csaj legjobb gimis barátnőjének arról beszélt, hogy akkor a múlt évben 50 pasast kipróbált, de megérte, mert megtalálta az igazit (elvette, már gyerekeik is vannak). Nagyon meglepődtem, mert tágabb baráti körömhöz tartozott 15 éves kora óta, csak pár komoly kapcsolatáról tudtunk, kulturáltan viselkedett mindig. (Nem pofáztam róla senkinek).
40F
Attól függ, 31 sikerként, vagy 31 kudarcként éled meg. Magyarul, hogy skalpvadászat céljából szedtél össze ennyit, vagy az igazit kerested, de nem találtad.
Én az utóbbi kategóriába tartoztam, ezért én inkább kudarcként könyveltem el a nagyszámú kapcsolatot.
Értelek.
Hàt párkapcsolatra nem kellenél az fix
Kalpvadász vagy ez jön le
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!