Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésnek számít a heti egyszeri alkalom ilyen korban?
Figyelt kérdés
Én 45 vagyok, a férjem 49 éves. Nekem kevés, neki elég... nekem mindig is több kellett volna, de már beletörődtem, hogy ez van.2017. aug. 17. 00:06
1/10 anonim válasza:
nem tudom milyen fából faragták a férjed..nyilván szereted, ha így is együtt vagy vele, de így te hozol ebben egyedül kompromisszumot..nem vagyunk egyformák ezt meg kell érteni, de "feláldozhatná" magát a kedvedért..nem hinném, hogy olyan megerőltető lenne neki, vagy ne élvezné ő is..sose értettem hogy lehet az, hogy a nő akar több szexet a férfi meg nem. de még csak 23 éves vagyok, remélem nálam nem így lesz :D
2/10 anonim válasza:
Ha mindig is így volt, akkor mindig is így marad. Ha nagyon bánt a dolog, válj el, és keress olyat, akivel ilyen téren összeillesz!
3/10 anonim válasza:
Lehet már nem kíván annyira mert öreg és rusnya vagy.., de régen amikor még feszes voltál, akkor izgató lehettél számára..
4/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok rusnya, simán letagadhatnék 10 évet. Emiatt elválni nem akarok.
2017. aug. 17. 00:19
5/10 anonim válasza:
Kevésnek tűnik, kezdeményezz többet, vagy irányítsd a dolgokat, tegyêl a kedvére. Hajrá!
6/10 anonim válasza:
Esetleg egy segédeszközzel kompenzálhatsz.. bár a tuti az lenne, ha megbeszélnétek.
7/10 anonim válasza:
És te mit teszel annak érdekében hogy több legyen? Szoktál esetleg néha meglepiből felvenni valami szexi ruhát? Kipróbálni új dolgokat, lázba hozni? Vagy csak "dugunk"? Amúgy az sem mindegy mióta vagytok együtt. De azon kivűl hogy valami szokatlannal izgasd fel, semmi nem jut eszembe.
8/10 anonim válasza:
itt az ideje egy huszonéves szeretőnek
9/10 anonim válasza:
Nálunk a párommal fordított felállásban ( én vagyok a hím :-) ) ugyanez a szitu. Arra a heti 1-re is szinte rá kell venni valahogy újra és újra. Számtalanszor próbáltam vele megbeszélni,ötletelni,válasz: ő ilyen,ő ennyit igényli,nem tud rajta változtatni. Én meg 1 év után meguntam,nem bírtam tovább,és bejelentettem hogy innentől nyitott kapcsolat lesz,mert ez már máshogy nem fog menni.minek után ő nem tud/akar/hajlandó változtatni,szóljon ha így nem oké akkor legyen vége,nem lett vége. Valamilyen szinten megoldás,de szeretőkre sem mindig vágyok,igaziból hiányzik az hogy a párom akivel fekszek kelek nap mint nap,nem szed szét váratlanul kóbor reggeleken,és én se tehetem vele ugyanezt ha úgy tartja kedvem,mert többnyire visszautasít,de az biztos ha szeretőm se lenne soha,tuti hogy már megőrültem volna, csúnya és/vagy legalábbis hirtelen elválás lett volna a vége már rég,ezt lehetetlen megszokni,szörnyű,bármennyire is szeretem egyébként. Most akkor lehet lepontozni a konzervatív prűd szemlélet alapján,hogy hogyan csalhatom meg ha szeretem.
10/10 anonim válasza:
Kevés. Napi 3 meg lenne, ha én lennék a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!