Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyalhatom el varátnőmet a csúcsra?
Igazság szerint ez lesz az első alkalom, hogy ilyenben lesz részem. Nem tudom hogyan álljak neki. Valami sejtésem van a dologról, de nem tudok mindent. Hogyan kezdjem? Hogyan csináljam? Honnan tudom hogy élvezi? Honnan tudom biztosra, hogy elmegy?
A válaszokat előre is köszönöm!
19/F
*Barátnőmet XD
Köszi! Remélem sikerül...
Kedves "parázó" felhasználók! Ne aggódjatok, ezt egyszerűen nem tudjátok elrontani. Vagy ha valami mégsem stimmel, a partneretek úgyis segít majd egy kicsit abban, hogy hogyan csináljátok. De ettől függetlenül itt egy tipp:
A szájától a vaginájáig csókold végig, mikor a kényes pontjához érsz, a nyelveddel játszadozz egy keveset a csiklójával. Ezután a felszíni részt nyald végig egyszer-kétszer, majd dugd be neki a nyelvedet, huzogasd ki-be és tégy vele körkörös mozdulatokat. Ha élvezi, sóhajtozni és nyögni fog. Az orgazmus eléréséhez szükség lehet 10-20 percre is akár. Amikor elélvez, fokozatosan hagosodni fog, kissé megremeg, vagy akár enyhén ráng a teste, és a hüvelybemenetelén át fehér váladék távozik.
Remélem mostmár mindent tudsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!