Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak a haveromnak engedte a csaj, hogy elélvezzen a dugás után, az jelentheti, hogy érdeklem?
Figyelt kérdés
ma 12:10
1/12 anonim 

válasza:

Ha a haverod dugja és nem te akkor elég egyértelmű a kérdésre a válasz 😂
2/12 A kérdező kommentje:
1-es Hármasoztunk.
ma 12:19
4/12 anonim 

válasza:

#2 akkor nyilvánvalóan érdekled (valamilyen szintig) ha bevettek a buliba :) Ebből viszont még ne vonj le messzemenő következtetéseket. Sőt ha csak a haverod élveztette el, téged meg nem az inkább negatív előjel.
Hozzáteszem, attól hogy többesbe bevesznek valakit még NEM jelent szerelmet, sem azt hogy az illetőtől akar bármi mást is.
Kérdezd meg a csajt benne lenne-e kettesben is s eldől. Mi nem látjuk a távolból mi jár a másik ember fejében.
5/12 anonim 

válasza:

Lehet én nem értem de te egy lúzer vagy akkor.
Mi az hogy neked nem engedte hogy elélvezz???
6/12 anonim 

válasza:

Neked nem engedte hogy elélvezz? mi van?
Cuckold fantasy?
7/12 A kérdező kommentje:
6-os nem tudom, de nekem azt mondta, hogy várjak, aztán neuem is folytatta
ma 12:50
9/12 anonim 

válasza:

#7 mit matekozol annyit? Dugtatok, ismered, megkérdezed hogy van-e kedve ismételni ennyi. A csajnak írj, mi itt nem leszünk okosabbak nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!