Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haveromnak tetszik egy csaj de én már titokban összejöttem vele. Mit tegyek?
Ha enyire egy féreg ember voltál.
Akkor csináld csak magatol ha ezt megtudtad csinálni akkor azt is ki fogod találni hogy mit mondj.
Kit érdekel, hogy neki ki tetszett meg?! A csaj választott, méghozzá téged.
Nekem meg megtetszett tegnap egy Aston-Martin a szalonban, de csóró vagyok hozzá, de majd jól megverem azt, akinek van pénze is hozzá és megveszi.
De az tényleg mindegy, hogy kinek tetszett meg elobb. Szerinted attól boldog lesz a haverod, hogy tudja, hogy szereted azt a lányt, o viszonozza, de csak azért mert o reménytelenül belezugott nem lehettek együtt? Ezt leírni is tok szar... Érted.
“XY, mondanom kell valami fontosat. Osszejottem YX-szel.” Ha itt elkezd hoborogni, akkor hozakodj elő azzal, amit fentebb irtam. Te rohadtul nem tehetsz arról, hogy kibe szeretsz bele, es arról sem, hogy ki szeret beléd.
Azért mellékesen mondom: jobb lett volna előre szólni, hogy tetszik neked, mert ha valóban a haverod, átengedte volna magától is.
Hát Bro, ez így egy szar helyzet :/
Mondd el neki, hogy mi a szitu, ha mástól tudja meg, csak rosszabb lesz :( A lányt pedig ne úgy kézeljétek, mint valami tárgyat... Neki is vannak érzései, majd a lány eldönti ki iránt érez többet, mint barátság/kivel akar összejönni. Az előttem lévő válaszoló írta le legjobban, hogy mit csinálj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!