Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, de tetszik egy nállam 2 évvel kdősebb lány, aki rámköszönt, és szemezünk. Szeretném megismeri "titokban", mit tegyek?
Ne legyél csicska és mond meg neki, hogy ennek itt vége....
Érettebb vagy a korodnál akkor talán éreznéd azt, hogy ez a legcsicskább dolog amit csinálhatsz, hogy kapcsolatban vagy, nem vagy képes szakítani de közben titokban akarsz ismerkedni, nehogy megtudja...
Érzed ugye?
Természetesen érzem. Megfogom tenni, de még nem tudom mire várok.. ._. Nehéz ennyi idő után csak úgy azt mondani, hogy vége, de tudom, hogy ezt kellene tenni...
A főbb kérdésre várok válaszokat inkább. :)
Nahát, rendesen meglepődtem. Még sosem tapasztaltam ennyi építő és normális javaslatot. Neked, Kérdező, szerencséd van. Van barátnőd, aki szeret. Már két éve, pedig még csak 15 éves vagy. És egy másik lánynak is tetszel. Minden lánnyal lesz probléma, ahogy Veled is van. Mindenkivel van. De ettől még szerethetők vagyunk. Senki sem érdemli azt,amire készülsz, Te sem. Neked sem lenne jó titkolózni, utána pocsékul érzed Magad. Ha sajnálod elküldeni a barátnőd, akkor szereted annyira, hogy ne csald meg. És az a másik lány is biztosan tetszik annyira, hogy tiszta lappal kezdjetek.
Hallgass ránk, kezdd ezzel, szakíts, ha tényleg váltani akarsz. De tudd, hogy mindig lesz körülötted olyan, aki jobbnak tűnik a már megszokottnál. Sokkal célravezetőbb a jó és már megszokott kapcsolatot még jobbá tenni.
És ha az a lány nem fog szeretni, tisztelni? Mint a mostani? Jó srác vagy Te, csak még fiatal. Gondolkozz el ezeken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!