Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen korosztályban találhato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen korosztályban találhatok ilyen férfit, ilyen 'érdeklődési körrel'?

Figyelt kérdés

A nagydarab,kopasz pasik tetszenek. És szeretem a bdsm ds részét, a kikötözést, a fenekelést, az orált(adni nagyon), a pofonokat, fojtogatást, ilyesmi.

Mivel 170cm felett vagyok, ezért 180 alatt nem igazán keresek partnert, és ahogy írtam, a nagydarab pasik tetszenek, izommal, husival egyaránt:)

Sajnos nem szeretem a kis méretet, hiába tudok elélvezni tőle, mert nem ad igazi élményt.

Sajnos a saját korosztályban nem találtam még ilyen pasit.

Mit gondoltok, hol találhatok ilyet, melyik korosztályban, és milyen helyeken? Van,aki ismer ilyen pasikat? Hol találkozott velük?

Köszönöm a segítséget!

2018. jan. 20. 00:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Bármelyik korosztályban vannak ilyen ilyen pasasok.

Én nagy darab nem vagyok, a többi stimmel:)

2018. jan. 20. 00:56
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
A börtön ablakában....
2018. jan. 20. 02:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
És mennyi az a saját korosztály?
2018. jan. 20. 02:52
 4/12 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2018. jan. 20. 03:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Párom ilyen jó mondjuk nem 200 kilos behemót.

De 3 éve élünk BDSM kapcsolstban DS formában.

24N

2018. jan. 20. 08:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én "párom" ilyen, annyi különbség, hogy nem teljesen kopasz,csak kopaszodik, de nagyon rövid a haja.

Ő 37 éves, de szerintem bármelyik korosztályban találni ilyet vagy hasonlót.

Ez nem korhoz kötött

2018. jan. 20. 12:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindenki zöld pázsit kapott 💗 esetleg azt megmondanátok,hogy ti ,akik a párotokról írtatok, hol találkoztatok?
2018. jan. 20. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem innen lett partnerem. Levl, válasz, ismerkedés, találkozunk, s nagyon jó.
2018. jan. 20. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Alkalmira találsz ilyet bármikor bárhol. Kapcsolatra neccesebb a sztori, ott már keresgélni kell, és nem csak a kinézetnek kell stimmelnie, hanem a kémiának is.

Én hasonló vagyok, pixie-n és itt is keresgélek, de inkább az előbbire. BDSM-ben én kb mindent szeretek és van benne tapasztalatom is. Az ismerkedés általában ott bukik el, hogy én tartós dolgokat nem keresek, amúgy 30 vagyok. Ismerőseim vannak 20-50 között nők-férfiak egyaránt.

Ha hosszabb távra keresel ,akkor érdemes elmenni egy pixie-s bulira, ott könnyű ismerkedni, és a férfi-nő arány brutális.

30F

2018. jan. 21. 09:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a munkahelyemről lett.
2018. jan. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!