Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen korosztályban találhatok ilyen férfit, ilyen 'érdeklődési körrel'?
A nagydarab,kopasz pasik tetszenek. És szeretem a bdsm ds részét, a kikötözést, a fenekelést, az orált(adni nagyon), a pofonokat, fojtogatást, ilyesmi.
Mivel 170cm felett vagyok, ezért 180 alatt nem igazán keresek partnert, és ahogy írtam, a nagydarab pasik tetszenek, izommal, husival egyaránt:)
Sajnos nem szeretem a kis méretet, hiába tudok elélvezni tőle, mert nem ad igazi élményt.
Sajnos a saját korosztályban nem találtam még ilyen pasit.
Mit gondoltok, hol találhatok ilyet, melyik korosztályban, és milyen helyeken? Van,aki ismer ilyen pasikat? Hol találkozott velük?
Köszönöm a segítséget!
Bármelyik korosztályban vannak ilyen ilyen pasasok.
Én nagy darab nem vagyok, a többi stimmel:)
Párom ilyen jó mondjuk nem 200 kilos behemót.
De 3 éve élünk BDSM kapcsolstban DS formában.
24N
Az én "párom" ilyen, annyi különbség, hogy nem teljesen kopasz,csak kopaszodik, de nagyon rövid a haja.
Ő 37 éves, de szerintem bármelyik korosztályban találni ilyet vagy hasonlót.
Ez nem korhoz kötött
Alkalmira találsz ilyet bármikor bárhol. Kapcsolatra neccesebb a sztori, ott már keresgélni kell, és nem csak a kinézetnek kell stimmelnie, hanem a kémiának is.
Én hasonló vagyok, pixie-n és itt is keresgélek, de inkább az előbbire. BDSM-ben én kb mindent szeretek és van benne tapasztalatom is. Az ismerkedés általában ott bukik el, hogy én tartós dolgokat nem keresek, amúgy 30 vagyok. Ismerőseim vannak 20-50 között nők-férfiak egyaránt.
Ha hosszabb távra keresel ,akkor érdemes elmenni egy pixie-s bulira, ott könnyű ismerkedni, és a férfi-nő arány brutális.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!