Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknál vagy a nőknél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál vagy a nőknél van több szűz a 30 év alatti korosztályban?

Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én 22 évea szűz fiú vagyok.
2017. máj. 27. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Így nem egészen értelmes a kérdés, szerintem inkább alsó határt adj meg.
2017. máj. 27. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azonos arányban van lány barátnőm aki 24 éves és még szűz. Nem csúny szép ,csinos és okos lány. Most fog diplomázni. Nem vallásos . csak egyszerűen minden pasija le lépett amikor ki derült hogy szűz.
2017. máj. 27. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét nemből sokan vannak, de alapjában véve a fiúkból szerintem többen.

Ennek egyszerűen az az oka, hogy egy nő ha úgy dönt, hogy most márpedig elveszíti, akkor ez perceken belül meg tud történni.

Én több lány barátomról tudom, hogy 25 éves koruk körül a végén (letagadva a pasinak, hogy szüzek) elvesztették csak azért, hogy végre ne ők legyenek az utolsók (volt akit a pasi egy kapualjban csinált meg, marha romantikus 2 perces quicky volt).

A fiúknál ez kevésbé működik így, szóval aki ~25 évesen még szűz, az egyre nehezebben fogja tudni elveszíteni.

De az is igaz, hogy a 25 körüli, feletti férfiak 99%-a sosem vallja be, nekem van olyan 30-as haverom, akiről mindenki erősen valószínűsíti, hogy szűz, de persze mindig közli, hogy ő már volt nővel

2017. máj. 27. 14:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem férfiban, viszont az biztos hogy 20 évvel ez alatt a korhatár alatt még mindenki az, Fiúk is, lányok is (vagy aki mégsem, azt komoly trauma érte)
2017. máj. 27. 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Fiúkból van több.
2017. máj. 27. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

én 29 éves szűz vagyok, 2 hónap és 30 leszek. Soha nem volt barátnőm.

de most már úgy vagyok vele nem is kell...már elmentek a legszebb éveim

Megköszönöm szüleimnek, főleg apámnak

2017. máj. 27. 16:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ilyen mentalitással kedves utolsó, nem is lesz :D Igazából lehetne akármikor akárkinek, ezt mindenki tudja. És szép napjai is bármikor lehetnek bármikor, HA akarja.
2017. máj. 27. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hááát

Mindenki harminc éves kora előtt születik, és szűzként,nem? :)

2017. máj. 27. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyi férfi születik szeptemberben, mint nő.

Szóval szerintem azonos mennyiségű a szűz.

(én már csak tudom, én is az vagyok)

2017. máj. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!