Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál vagy a nőknél van több szűz a 30 év alatti korosztályban?
Mindkét nemből sokan vannak, de alapjában véve a fiúkból szerintem többen.
Ennek egyszerűen az az oka, hogy egy nő ha úgy dönt, hogy most márpedig elveszíti, akkor ez perceken belül meg tud történni.
Én több lány barátomról tudom, hogy 25 éves koruk körül a végén (letagadva a pasinak, hogy szüzek) elvesztették csak azért, hogy végre ne ők legyenek az utolsók (volt akit a pasi egy kapualjban csinált meg, marha romantikus 2 perces quicky volt).
A fiúknál ez kevésbé működik így, szóval aki ~25 évesen még szűz, az egyre nehezebben fogja tudni elveszíteni.
De az is igaz, hogy a 25 körüli, feletti férfiak 99%-a sosem vallja be, nekem van olyan 30-as haverom, akiről mindenki erősen valószínűsíti, hogy szűz, de persze mindig közli, hogy ő már volt nővel
én 29 éves szűz vagyok, 2 hónap és 30 leszek. Soha nem volt barátnőm.
de most már úgy vagyok vele nem is kell...már elmentek a legszebb éveim
Megköszönöm szüleimnek, főleg apámnak
Hááát
Mindenki harminc éves kora előtt születik, és szűzként,nem? :)
Ugyanannyi férfi születik szeptemberben, mint nő.
Szóval szerintem azonos mennyiségű a szűz.
(én már csak tudom, én is az vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!