Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » VALENTIN napra mivel lepitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VALENTIN napra mivel lepitek meg a párotokat. Gondolok itt szexre de nem az megszokott ágyra. És mivel leped meg a párod? Kor?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Semmivel, nincs parom.

21l

2018. febr. 7. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Semmivel.

Örüljön hogy van hova haza jönnie van meleg lakás meleg kaja az asztalon van tiszta vasalt ruha gyerek nevelve

És van ugye szex is. 😂😂

24N

2018. febr. 7. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:

én egy szexi fehérnemű szettben leszek, megyünk vacsorázni és lehet hazaúton elkezdem felizgatni és az autóban szexeljünk egy nagyot, mivel mindketten ki akarjuk próbálni, és lehet ott engedem először a popsimba is

21

2018. febr. 7. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Egy 25/7cm-es rózsaszín vibrátorral.
2018. febr. 7. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Semmivel. Nem ónnepeljük a Bálint napot. Ez egy amarikai maszlag amit a kereskedők népszerűsítenek itthon.

Nekem nem kell bálintnap hogy virágot vigyek a páromnak, vagy meglepjem valamivel.

2018. febr. 7. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi szoktuk ünnepelni mert akkor nap van az évfordulónk is. Inkább azt ünnepeljük. De most elmarad mert férjem külföldön van,marad a skype.
2018. febr. 7. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi semmivel mert itt nagyon unneplik az emberek ezert a boltokban elore kell leadni a viragrendeles vagy etteremben asztalfoglalast.

Maskor is kaphar viragot meg etterembe is el tudunk menni pl ha szabadnaposok vagyunk.

2018. febr. 7. 13:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Eleg szomoru az, hogy valaki csak valentinnapon lepi meg a parjat valtozatos szexszel...
2018. febr. 7. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha lenne, akkor azzal, hogy bejelenteném: mást szeretek.
2018. febr. 7. 22:23
 10/10 iza123 ***** válasza:

Hát reggeli orális szex(avval keltem fel) ,aztán gondoltam utána ágyba reggelit.meg később elmegyünk moziba majd vacsizunk egy jót,és a nap végét egy jó szexel zárni.

Eddig ez igy van tervbe.

18.

2018. febr. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!