Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VALENTIN napra mivel lepitek meg a párotokat. Gondolok itt szexre de nem az megszokott ágyra. És mivel leped meg a párod? Kor?
Semmivel.
Örüljön hogy van hova haza jönnie van meleg lakás meleg kaja az asztalon van tiszta vasalt ruha gyerek nevelve
És van ugye szex is. 😂😂
24N
én egy szexi fehérnemű szettben leszek, megyünk vacsorázni és lehet hazaúton elkezdem felizgatni és az autóban szexeljünk egy nagyot, mivel mindketten ki akarjuk próbálni, és lehet ott engedem először a popsimba is
21
Semmivel. Nem ónnepeljük a Bálint napot. Ez egy amarikai maszlag amit a kereskedők népszerűsítenek itthon.
Nekem nem kell bálintnap hogy virágot vigyek a páromnak, vagy meglepjem valamivel.
Mi semmivel mert itt nagyon unneplik az emberek ezert a boltokban elore kell leadni a viragrendeles vagy etteremben asztalfoglalast.
Maskor is kaphar viragot meg etterembe is el tudunk menni pl ha szabadnaposok vagyunk.
Hát reggeli orális szex(avval keltem fel) ,aztán gondoltam utána ágyba reggelit.meg később elmegyünk moziba majd vacsizunk egy jót,és a nap végét egy jó szexel zárni.
Eddig ez igy van tervbe.
18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!