Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti szeretitek meglepni a párotokat? Gondolok itt sex póz vagy új helyszin, ruhák? Korotok?
Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 10:01
1/6 anonim válasza:
Nem a lányok nem szeretnek ilyeneket csinálni. Ők azt szeretik, ha unalmasak, kiszámíthatóak és inaktívak ...
3/6 anonim válasza:
ahogy az első írja, a lányok nem szeretik a romantikát, a fűtött erotikát, ők az unalmas, megszokott ki-be szexet szeretik. ezért volt olyan sikeres is a 50 shades of blue, amiben a főszereplők 500 oldalon keresztül mutatják be, hogyan szexelnek minden kedden délután ötkor 15 percet misszionárius pózban és utána apa elmegy sörözni és TVzni, anya meg takarít.
4/6 anonim válasza:
Szerintem jó sok ún dolgot kipróbálni. Előszőr zuhanyzás közben 2 óra szex volt. Később kipróbáltunk még több új helyet és a kedvenc helyem a szexhez a mosógép teteje lett 😂😂😂 Később még jött a kikötözés is mindkettőnknél. Ne aggódj nem is tud gondolni más lányra azóta. Most vagyok 26 éves és 6 éve vagyunk együtt és nem unalmas a kapcsolat :)
5/6 anonim válasza:
Én me szoktam lepni a párom, főleg ha valami ruháról van szó. Imádok szebbnél szebb fehérneműket vásárolni, rá gondolva, hogy mit fog szólni mikor felveszem majd. Én szeretem különböző jelyszíneken csinálni, egy kettő azért van amit én sem vállalnék be. De ő nem mindig bevállalós, így általában marad az "otthon az ágyban" téma.
6/6 A kérdező kommentje:
5 ös kedvenc helyszineid? és mi az amit nem mersz beválalni..?
2018. jan. 17. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!