Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a lányokat, akik mar több ferfival voltak, könnyebb rávenni a szexre?
Figyelt kérdés
26 éves lány, több, mint 30 ferfival volt már (ő vallotta be), ez soknak számít? Mire szamíthatok egy ilyen lánynál?2018. febr. 4. 14:39
1/6 anonim válasza:
Mennyi idő alatt? Fél év alatt volt 30 valahány pasija vagy 10 alatt?
Jó eséllyel könnyebb! Egy biztos, nem fog remegni a keze ha megfogja a farkadat!
3/6 anonim válasza:
Ha nem vagy neki szimpatikus, vagy egy igazi puncitaszító jellem vagy, akkor tökmindegy hány férfival volt már.
Az ilyen beállítottságú nők sem fekszenek le minden jöttmenttel. Nyilvánvalóan van egy színvonal, amit hoznod kell.
4/6 anonim válasza:
Tudod az arany szabály , ha a csaj 30-at mond, akkor volt az már 100-al is, ha egy férfi 100-at mond volt az már 2-vel is jó esetben :) Húzd meg azt csókolom.
5/6 anonim válasza:
Kinek mi
Én is voltam egy jó párral de 90%-ban párkapcsolat volt és minimum 3 hónap el telt mire beadtam a derekam.
Szexparnerrel szeretőkkel is minum eltelt 1-2 hónapos ismerkedés mire megvolt az első szex
Talán 2x volt olyan hogy egy 2 óra duma utàn szobán voltunk. De azokat nem élveztem
24N
6/6 anonim válasza:
Nekem már volt pár partnerem, de egyre kevésbé érdekelnek az újak. A számuk növekedésével csak arra jöttem rá, hogy a legtöbb egy kalap xar az ágyban. Ha valaki jó volt, őt újra meg újra megkerestem, akár évek múlva is, de új embereket nem nagyon keresek már. Van 3-4 bejáratott ember, ha kapcsolaton kívül keresek örömöket, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!