Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gazdag vagyok valóban könnyebb titeket lányokat meghódítani?
Sajnos elég csúnyácska vagyok, de apumnak is elég sok pénze van meg én is egy elég jó sikeres céget működtetek, aránylag szép fizetéssel.
Sose volt sikerem a lányoknál, de sose a pénzemmel csajoztam, ha pénzemet mutatom nekik, akkor valóban könnyebben találok párt magamnak?
Konretan ne vegyel elo 2millio forintot :P
De ha latszik, es erzekelheto rajtad a penz(kocsi, ruha, sajat lakas) akkor egy bizonyos kor utan jelent valamennyi elonyt.(18evesen elegge mindegy)
Nem feltétlenül. Megkönnyít sok dolgot a pénz, de nem attól lesz barátnőd. Egy estére összeszedhetsz bárkit, de hosszabb távra, necces.
Ismerek olyan srácot, aki milliomos, de egy unalmas gyökér, és 3 lánnyal csókolózott összesen. Pont azért, mert nincs stílusa, rossz a kisugárzása és az összes témája annyi, hogy úú így az arany, úgy az arany, mennyire jó befektetés, stb.
És van olyan szegény barátom is, akinek néha a piát is mi vesszük, és mégis van neki általában szép barátnője, mert van stílusa, lehet vele beszélgetni, kedves, intelligens.
Ha gondolod, lehetek a segítőd, mert hoztam már fel néhány emberkét a semmiből, akik azt hitték, hogy esélytelen az életük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!