Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mivel lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 20:56
1/10 anonim válasza:
Szerintem pénzel és nagy pofával
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagy....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bankszámlaegyenleggel.
4/10 anonim válasza:
Ollállá. Abból mindig van raktáron, kedves utolsó kommentelő. Lennél 8 évvel fiatalabb... :D
5/10 anonim válasza:
Muszáj lennie valaminek,amitől mégjobban megtetszik...Elhív vacsorázni! (na ilyen ismerkedési szakaszban még sose volt velem sajnos)
6/10 anonim válasza:
Kedves szavakkal, virággal, figyelemmel, kedvességgel.
7/10 anonim válasza:
de nem vagyok. :-D
pont ezért nem érdekel a bankszámlája, van sajátom. humorom is, de nagyon tudom szeretni, ha szórakoztatnak. legyen kreatív. nem szeretek unatkozni, nem is szoktam.
8/10 anonim válasza:
Azzal, ha nem csak férfiasnak mutatod magad, hanem az is vagy.
10/10 anonim válasza:
Mászkáljon előttem egy fiú póló nélkül,ha széles a háta, és már le is vett a lábamról :) Na jó csak viccelek. Legyen vicces, ötletes-ha például elfogy a téma mindig dobjon fel mondjon érdekes dolgokat, vigyen el valahova lehet az akár egy park is csak le lehessen ülni. Ne mutassa ki egyből hogy oda van értem, legyen kicsit titokzatos és sejtelmes, arra mindig beindulok :) Szeretem az izgalmas fiúkat, akikben van kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!