Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A ducibb lányokat tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ducibb lányokat tényleg könnyebb felszedni szexkapcsolatra? Illetve tényleg odaadóbbak az ágyban?

Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Te a duci lány vagy?

Rájöttél, hogy ducin is sok pasi rád ugrana? :D

2017. máj. 29. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

Nem feltétlenül.

T'od, ahogy a divat hatására torzul a testkép-ideál, úgy ezek a lányok is elkezdik emelgetni az orrukat. Pont úgy, mint jelenleg az átlagnál szebb társaik.

2017. máj. 29. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék egy duci lányt szexkapcsolatra!

Én a ducira bukom.

2017. máj. 29. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Magamból kiindulva. Mivel duci vagyok (75 kg 167 cm), míg a vékonyabb, szebb lányoknak akad tíz kérőjük, nekem jó ha egy becsúszik. Ha valakinek tetszem, ha valaki kedves, odaadó velem akkor én sokkal hálásabb vagyok mint egy olyan lány, aki dúskál ilyenekben. Ez alapján a válaszom igen.

18 L

2017. máj. 29. 11:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Én a srác vagyok,de egy 60-70 kilós szép csajszit nagyon szívesen elégítenék ki alkalmanként, ezért a kérdés.
2017. máj. 29. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Jelenlegi barátnőmért többet tepertem mint bárki másért, nem sorolnám a ducik közé, de azért van mit fogni rajta. Nem egy csajom volt sokkal vékonyabb nála, azok többségét néhány óra alatt már ágyba vittem, de őt hát kellett 2-3 hónap, pedig nem most kezdtem az ipart. Bele is szerettem tisztességesen talán lehet azért mert nem adta könnyen magát. 26/f
2017. máj. 29. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Én egy hónap után adtam be a derekam.
2017. máj. 29. 12:17
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
60 kilos neked duci? Hat en 70 kilosan sem erzem magam annak es rengeteg pasi probalkozik
2017. máj. 29. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
8as ez alkat függő nem csak magasságról van itt szó az izomzat és a csontozatnak is van beleszólása nem vagyok izmos se + zsírréteg nincs rajtam mégis 100 kilós vagyok pedig csak 180cmes vagyok.... mondta doki is hogy valószínű van köze ahhoz hogy a különböző sportok ellenére is sose tört csontom meg egy minimális izom tényleg van.
2017. máj. 29. 12:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Haver, te mirol beszélsz? Te még akkor nem tudod, hogy a nok hány kilosak. A 60 kilos csaj az vékény. Barátnom 60 kilo, és nincs rajta egy deka meg egy centi zsir se, semmi uszopárna. Igaz 175 centi. De vékény, kimondottan, vékony karok, vekony combok. A popsija is a legjobb neki.

Jó persze ha valaki 155 centivel 60 kilo az más, de még akkor is csak inkább teltebbnek mondanám mint hogy ducinak :D:D

2017. máj. 29. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!