Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ducibb lányokat tényleg könnyebb felszedni szexkapcsolatra? Illetve tényleg odaadóbbak az ágyban?
Te a duci lány vagy?
Rájöttél, hogy ducin is sok pasi rád ugrana? :D
Nem feltétlenül.
T'od, ahogy a divat hatására torzul a testkép-ideál, úgy ezek a lányok is elkezdik emelgetni az orrukat. Pont úgy, mint jelenleg az átlagnál szebb társaik.
Én nagyon szeretnék egy duci lányt szexkapcsolatra!
Én a ducira bukom.
Magamból kiindulva. Mivel duci vagyok (75 kg 167 cm), míg a vékonyabb, szebb lányoknak akad tíz kérőjük, nekem jó ha egy becsúszik. Ha valakinek tetszem, ha valaki kedves, odaadó velem akkor én sokkal hálásabb vagyok mint egy olyan lány, aki dúskál ilyenekben. Ez alapján a válaszom igen.
18 L
Haver, te mirol beszélsz? Te még akkor nem tudod, hogy a nok hány kilosak. A 60 kilos csaj az vékény. Barátnom 60 kilo, és nincs rajta egy deka meg egy centi zsir se, semmi uszopárna. Igaz 175 centi. De vékény, kimondottan, vékony karok, vekony combok. A popsija is a legjobb neki.
Jó persze ha valaki 155 centivel 60 kilo az más, de még akkor is csak inkább teltebbnek mondanám mint hogy ducinak :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!