Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Szexkapcsolatra meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Szexkapcsolatra meg lehet titeket fogni a tökéletesen jó és minden téren kielégítő szexel? Vagy van vágyatok más iránt is?

Figyelt kérdés

Nem utolsó sorban volt,hogy éreztetek többet is a partneretek iránt?

Korotokat leírnátok,és hogy a viszony titkos vagy sem?

Csajok,nők válaszát is szívesen fogadom,amennyiben van tapasztalatuk.

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

2017. ápr. 25. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen.

Nézd, a szexkapcsolat a szexról szól...

Igen, baráti érzéseim voltak, de komoly nem, s neki sem.

27

Mondhatjuk titkosnak.

2017. ápr. 25. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Én valahogy egy picit haverként, sokkal lazábban kezelem azokat a csajokat akikkel volt részem ilyenben. Ezért pl ha találkozunk általában vicces vagyok velük, de nem próbálom őket elcsábítani és nem is akarom őket magam mellett tudni, vagy megóvni mint egy törékenyebb nőt akit amúgy más értelemben szeretek/szeretnék magam mellett. Nyilván szexuális értelemben mindkét típus izgat, de az a + megfoghatatlan valami (nevezzük szikrának) na, az az ami igazából ilyenkor nincs meg, így ha szexelünk akkor oké, de ez még nem vált ki érzelmeket belőlem.

Nem volt kimondott titok, de nem is kürtöltük azért világgá.

26 vagyok

2017. ápr. 25. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne akarj szexkapcsolatot, mert nagyot fogsz csalódni. Nem ez az út vezet a férfiak szívéhez.
2017. ápr. 25. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
A jó szexnek elég komoly érv egy nő mellett. De nem elég csak a szex. Nekem volt olyan csajom akivel felejthetetlenül jó volt a szex, és egy idő után jöttek az érzelmek is. Volt olyan is akivel bár jó volt, mégis felejtős volt az egész. Vele nem alakutak ki érzelmek. Egyik sem volt titkos viszony, bár az utóbbit inkább el akartam hallgatni. Próbálnék részletesebben válaszolni, de nem tudom mi az ami érdekel erről a témáról.
2017. ápr. 25. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem az indít be, ha egy nő egyértelműen úgy viselkedik, hogy látom rajta, hogy alig várja, hogy megkérdezzem, és azt mondhassa, hogy meg hát.

Ami az érzelmi részét illeti, ha már az elején tisztázzuk, hogy csak szex, akkor jobb, más felé nem is kacsingatunk, különben a szex sem működik tovább.

Volt már, hogy szexkapcsolatban rákérdeztem, nem akar-e komolyabbat, de többet nem láttam az illetőt; ezért azóta ilyet nem teszek. Örülök a szexnek, és pont.

40/F

2017. ápr. 26. 08:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Hát igazából mivel nem vállalható fel a viszony,ezért kérdeztem,hogy kimondottan csak szexre meg lehet-e tartani valakit? Ha megkaptok mindent szex terén,és tökéletes is,akkor azért vágytok más nőre és továbblépnétek?

Párkapcsolatról nem lehet szó.

És ha jól működik a szex ezáltal kialakulhatnak érzelmek is,vagy így is lehet felejtős a személy?

2017. ápr. 26. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, csak kimondottan szexre is meg tudod tartani. Erre, hogy vágyik-e másik nőre, nehéz mit mondani. Legtöbbször a gyenge szex miatt lépnek tovább a férfiak, de lehet más oka is (semmi közös téma, túl körülményes találkák stb... sok minden lehet) Szinte mindenki fantáziál más nőről, ezt értelmetlen tagadni, de valószínűleg nem keres más nőt ebben a helyzetben. Gondolom azért nem vállalható fel a viszonyotok mert van más kapcsolata. Két nő mellett valószínűleg nem sok kapacitása marad másfele kacsintgatni. Ezekkel a titkos viszonyokkal többnyire az van, hogy a férfiak jobban elvannak vele, inkább nők szoktak egy idő után kiszállni belőle. Érzelem persze kialakulhat a férfi részéről, de valószínűleg marad minden úgy ahogy van most. A jó szex elég fontos, persze akadhatnak más tényezők mi miatt mégis borul a kapcsolat.

Szerintem ez működhet hosszú távon amit írsz.

Még valami: titkos viszony mellett szerintem jobban meg kell becsülni a "titkolt" nőt. Egy "normál" kapcsolathoz képest passzolni kell abban is hogy mindkettőtöknek beleférjen a dolog, mint lelki dolog és élethelyzet, meg ott van a diszkréció is...

2017. ápr. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!