Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak minden nőre feláll?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak minden nőre feláll?

Figyelt kérdés
Adott egy bizalmas viszony egy baráttal, amolyan lelki szemetesként is használja a srác a lányt. Viszont a közös programok után a lány a nagy távolság miatt mindig a pasinal alszik. És minden ilyen ottlétnek szex a vége. A srác nem egy tipikus jó pasi, de azért elég jó, a lány szép, de jó húsban van. Szóval nem tipikusan az az álmomnő kategória. A kérdés, hogy a srácnak bejön e, vagy lehetne bárki mellette mindenkire felállna?

2018. febr. 7. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

7: Jéé, vannak még ilyen "defektesek" mint én, ez megnyugtató! (Üdv a klubban!) :)

Viccet félretéve, nekem is rá kell hangolódnom lelkileg, csak akkor megy a szex és nem minden nőre áll fel, ha kapcsolatban vagyok, akkor meg csak arra akivel. :)

(Tudom álszent vagyok, meg ilyen biztos nincs, pontozzatok le, már megszoktam :DDD)

39F

2018. febr. 7. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem áll fel minden nőre. A nők között is van "csak" barátom, akihez egész másképp viszonyulok, mint a csajomhoz, vagy egy olyan nőhöz akit pont azért szedek fel. Éa akkor az esztétikumot még nem is említettem.
2018. febr. 12. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

tinédzseren: szinte minden lányra

18-20 évesen: inkább a szebbekre

21-25 évesen: szép lányok, akiknél azért van valami kis extra tulajdonság

26-30 évesen: oké, hogy szép, de azért a belső is legyen ott

30+ évesen: a legfontosabb a belső, ha az megvan, akkor a külső

2018. febr. 12. 14:02
 14/17 anonim válasza:
100%
A jó,basznivalónőkre mindig!
2018. febr. 12. 14:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam egyáltalán jó nőnek...
2018. febr. 12. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
fiatal tinédzsereknek igen, huszonéveseknek inkább a jó nőkre, harminc felett pedig már tízből egyre, ha megvan a megfelelő személyiség/test kombináció
2018. febr. 27. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
Kerdezo: mert milyen no vagy? Ha nem tartod magad annak legalabb ird le, hogy milyen.alkat vagy, milyen stilus, milyenre borotvalod, hany eves stb.
2018. febr. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!