Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a titkuk azoknak a pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titkuk azoknak a pasiknak, akiknek több mint 60 nővel volt egyéjszakás kalandjuk?

Figyelt kérdés

Sok pasi kérkedik vele,hogy mennyi nővel szexelt már.

Viszont itt a fórumon is sok férfi panaszkodik,hogy mennyire megközelíthetetlenek a nők és sehol sem tudnak ismerkedni,mert a neten nem válaszolnak vissza,valamint az utcán nem szeretik a nők,ha leszólítják őket.

Akkor mégis mi a titka azoknak a pasiknak,akik több mint 60 nővel bújtak már ágyba? És persze nem prostikkal.

Ezek a pasik bárhol leszólítják a nőket?

2018. febr. 6. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk a hazugság?
2018. febr. 6. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Járnak társaságba, gondolom
2018. febr. 6. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A képesség, hogy elhitesd a nővel, hogy ha nem megy el veled, kimarad valami különleges, talán soha többe nem kínálkozó élményből.
2018. febr. 6. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Mi a titkuk? Az igénytelenség, valamint az hogy képtelenek megtartani egy nőt.
2018. febr. 6. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Én csúnya férfi vagyok, de a dumámnak és humoromnak köszönhetően én is túl vagyok már a huszadikon. Teljesen reális, hogy egy jóképű felnőtt férfi a hatvanadik, vagy még több strigulát húzza. Rengeteg buta nő van, akik elalélnak egy vonzó, jól öltözött férfitól.
2018. febr. 6. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Át kell állnom a butuska nőkre akkor. :D
2018. febr. 6. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 48-nál járok, semmi extra nincs bennem pedig. Mindegyiknek azt kell mondani, hogy ő különleges és egyedi, és te pont őt tartod a legkívánatosabbnak az egész világon. Persze ne flegmán, hihetően, és véletlenül se mondd neki, hogy azért beszélsz vele, mert könnyen kapható ribinek tartod. Ettől pánikszerűen menekülnek, de ha azt hiszik, hogy egy különleges kis hercegnőnek gondolod őket, szinte ők erőszakolnak meg.

26F

2018. febr. 6. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Sohasem voltam büszke az egyéjszakás kalandjaimra. Véleményem szerint azok nem nekem, hanem az akkori zenész mivoltomnak volt köszönhető.

Egyébként a sikernek soha nincs titka. Aki sikeres valamiben, az mindig szívesen beszél róla. Az egyetlen "titok" az, ha nem adod fel. Kétféle ember van ugyanis, és ez az élet minden területére igaz; Az egyiknek sikerül, a másik idő előtt feladja.

2018. febr. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!